Bez donjeg rublja nema nijedne odjevne kombinacije, stoga je dobro znati koje komade treba imati svaka žena kako bi bila spremna za sve prigode.

  Galerija +0 Grudnjaci, 2 komada za 69,99 kn, Lidl

Grudnjak s košaricama

Osnovni komad koji vjerojatno svaka žena već ima u ladičaru jest grudnjak s košaricama od poliestera ili pamuka. To je grudnjak koji voli svaka majica jer se ne ocrtava, a prekriva sve što je potrebno. Ovisno o potrebama, u ponudi su oni s tanjim ili push-up košaricama, a dobro ga je imati u crnoj i boji kože. Modele s košaricama, koje više ili manje pokrivaju, možete pronaći u posebnoj ponudi Lidla po pristupačnim cijenama.

Čipkasti grudnjak

Pri odabiru grudnjaka svakako prednost treba dati udobnosti nad estetikom, no svakoj ženi treba barem jedan grudnjak od čipke i/ili satena. Takvi modeli ne moraju nužno biti neudobni, a služe kao tajno oružje jer se žene u njima osjećaju privlačnije i moćnije. Odjenite ih i u onim trenucima kada vam treba malo više samopouzdanja.

Grudnjak bez naramenica

Nešto su manje uzbudljivi grudnjaci bez naramenica koji nam često zadaju glavobolje, no jednom kad pronađete model koji vam pristaje, riješili ste se mnogih muka. On je idealna opcija za većinu topova i haljina, bilo da želite istaknuti dekolte ili ga sakriti visokim halterneck ovratnikom. Veću podršku pružaju oni grudnjaci koji imaju širu traku na leđima i barem tri kopče.

Klasične pamučne gaćice

One zadovoljavaju osnovnu ulogu i udobna su barijera između intimnih dijelova i odjeće. Pamuk nikad neće stvoriti iritacije i crvenilo, a lako se održava jer se može prati na svim temperaturama. Većina ženskog ladičara trebala bi se sastojati upravo od takvih gaćica u nekoliko baznih boja. Ako vam nedostaje pamučnog donjeg rublja, svoje ladice ovaj četvrtak možete nadopuniti onima iz Lidlove ponude. Nekoliko je modela pamučnih gaćica s čipkom u njihovoj ponudi zbog kojih ćete sigurno poželjeti obnoviti dio svoje kolekcije.

Tange

Gaćice koje jednako vole žene i muškarci jesu tange. Oni ih vole vidjeti, a žene ih biraju iz praktičnih razloga, uglavnom kako bi se izbjegao efekt udvostručene stražnjice. Čest su odabir ispod haljina i hlača, a mnoštvo je izbora – od onih satenskih, čipkastih, pa do pamučnih.

Gaćice s nevidljivim rubom

Uz tange, ovo je najčešći kroj gaćica namijenjen za nošenje ispod uske odjeće ili one napravljene od tanjih materijala jer se zbog nevidljivog ruba te gaćice ne ocrtavaju. Rade se najčešće od ugodne mikrofibre, a u vašoj kolekciji bi se trebale nalaziti u boji kože jer ćete uz njih imati donje rublje za sve hlače, haljine i suknje.

Potkošulja s tankim naramenicama

Uske potkošulje s tankim naramenicama preferira većina žena jer grle tijelo u hladnim danima, a nevidljive su i ispod tanjih majica. Pamučne potkošulje idealne su za svaki dan, dok se one napravljene od poliestera u bež ili crnoj boji mogu nositi ispod prozirnih košulja ili bluza.

Bodi

Ovo je komad koji žene ili vole ili ne vole. On je davno nadišao svoju ulogu donjeg rublja i postao komad koji se s ponosom pokazuje. Za dnevne prigode tu je onaj jednobojni pamučni koji možete nositi samostalno ili ispod kardigana, a dobro će vam doći i jedan čipkasti ili od satena, za večernje prilike, koji možete nositi ispod sakoa.

Uska majica kratkih rukava

Ovaj kroj posebno će vam dobro doći tijekom sezone džempera. Majice ili potkošulje kratkih rukava obgrlit će vas i zaštititi od onih materijala od kojih koža svrbi, a vi ćete njih zaštititi od čestog pranja jer će se sav znoj zadržati na potkošulji.

 
Donje rublje potražite u posebnoj ponudi Lidla od 16. siječnja 2020.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju