Vrijeme prosinca je vrijeme kada sve žene intenzivno razmišljaju kako u novogodišnjoj noći i za vrijeme blagdana biti elegantne i dotjerane. Upravo osluškujući želje i potrebe svojih klijentica dizajnerica Diana Viljevac osmislila je šest idealnih haljina nosivih u svim prigodama

Diana Viljevac osmislila je kolekciju blagdanskih haljina koje krase raskošni materijali poput ručno šivane čipke i laganog organdija.

Odabirom boja dizajnerica slavi eleganciju samih haljina. Kolekcijom prevladavaju plava, roza, crna crvena i pudrasta boje koje svojim sjajem dodatno naglašavaju čaroliju blagdanskog doba. Što se tiče krojeva oni su strukirani i ženstveni uvijek naglašavajući ljepotu i liniju ženskog tijela, dok lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom.

Za fotografije nove kolekcije zaslužan je Goran Matijašec, a kolekcija je predstavljena je i povodom lansiranja web stranice i webshopa na kojoj svakodnevno možete pregledati sve haljine i druge aktivnosti.

Još jedna novost je i aplikacija za iPhone i Android (DianaViljevac) na kojoj svakodnevno možete pratiti sve novosti poput novih kolekcija, sniženja, nadopuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju