Nova godina za dizajnericu Dianu Viljevac donijela je kreativne promjene i želju za naglašavanjem ženskog karaktera i osobnosti u novoj sezoni, što se vidi u njezinoj novoj kolekciji.

Galerija Nova kolekcija Diane Viljevac Nova kolekcija Dijane Viljevac Nova kolekcija Dijane Viljevac - 14 +11 Nova kolekcija Dijane Viljevac - 10

Kolekcija koja se može pohvaliti povratkom popularnih kombinezona ima 13 raskošnih modela haljina, pršti bojama i entuzijazmom te je drukčija od očekivanog.

I dalje prepoznatljiv minimalistički potpis dizajnerice zaokružen je bogatim koloritom, dramatičnim elementima i predimenzioniranim detaljima kojima su ženstvene kreacije, iako i dalje vrlo nosive, posebne u svakom pogledu.

Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje je nemoguće ne zamijetiti došla je s novom godinom - 2019. je za kreativnu dizajnericu posebna po činjenici da joj donosi obilježavanje čak 10 godina rada na domaćoj dizajnerskoj sceni.

Dizajnerica je proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela.

Željela sam predstaviti kolekciju u kojoj će se sažeti zadnjih 10 godina brenda. Ponesena osjećajem ponosa i zadovoljstva zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva, kreativnost nisam morala niti tražiti - ona je pronašla mene, rekla je dizajnerica.

Nova kolekcija Dijane Viljevac Nova kolekcija Dijane Viljevac (Foto: PR)

Ovo proljeće i ljeto zamislila je kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza, i uvijaju se oko oblina ističući pokret i najljepše na ženskom tijelu.

Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure, već je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u centru pozornosti.

Kolekcija koja se može pohvaliti povratkom popularnih kombinezona broji 13 raskošnih modela haljina.Moje kreacije nose mnoge javne osobe, pjevačice, glumice, jake i samosvjesne žene kojima svjetla pozornice nisu nepoznanica.

No tijekom 10 godina truda i rada na brendu, na sebi, želim omogućiti svim djevojkama i ženama da se u mojim kreacijama osjećaju poput kraljica, jer svaka žena to i jest, kaže dizajnerica.

Kolekciju koja se ističe velikim rasponom boja moguće je vidjeti na internetskoj stranici www.dianaviljevac.com, dok je za sve korisnike iPhonea i Androida dostupna aplikacija kako bi pregledavanje i kupovina bili što jednostavniji.

Nova kolekcija Dijane Viljevac - 3 Nova kolekcija Dijane Viljevac - 3 (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju