Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac pridobiva nove obožavateljice svojim prepoznatljivim dizajnom i estetikom. Novom kolekcijom dodatno je učvrstila reputaciju brenda posvećujući kolekciju samouvjerenim ženama i nagovijestila obojenu jesen.

Galerija Kolekcija haljina za jesen dizajnerice Diane Viljevac - 11 Kolekcija haljina za jesen dizajnerice Diane Viljevac - 10 Kolekcija haljina za jesen dizajnerice Diane Viljevac - 3 +7 Kolekcija haljina za jesen dizajnerice Diane Viljevac

Kolekcija Diane Viljevac za jesen 2018. broji 12 haljina, konstrukcijski zamišljenih da naglase liniju tijela i obline te prekriju "nedostatke" na tijelu. Bazirana je na klasici uz blagi odmak u vidu različitih vrsta izreza te minimalnih detalja.

Ipak, najveći odmak od dosadašnjih kolekcija dizajnerica je napravila kroz kolorističko bogatstvo, te osim inovativnih modela haljina nudi paletu od 30 boja, dok odabir boje prepušta mašti i željama svojih klijentica koje tako u svom ormaru imaju unikatni i personalizirani proizvod.

Kolekcija Diane Viljevac za jesen 2018. broji 12 haljina, konstrukcijski zamišljenih da naglase liniju tijela i obline te prekriju 'nedostatke' na tijeluVizualni identitet brenda očuvan je, dakle, krojevima koji odišu jednostavnošću i elegancijom, no prkos jeseni kroz dodatak jarkih boja dizajnerica objašnjava kao potrebu da stvara uravnoteženi kontrast:

Boje su važne jednako koliko i kroj koji nosimo. Uz utjecaj koji boje imaju na naše osjećaje i raspoloženje, pokušala sam spojiti nespojivo i ponuditi klijenticama blagi odmak od uobičajenog. Zašto u tmurno i hladno jutro ne bismo obojili svijet?

Kolekcija haljina za jesen dizajnerice Diane Viljevac - 2 Kolekcija haljina za jesen dizajnerice Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić)

Dosadašnji koncept izbacivanja nove kolekcije svakih mjesec dana i sudjelovanja klijentica u stvaranju vlastite haljine putem odabira boja pokazao se iznimno uspješnim stoga dizajnerica nastavlja s radom fokusiranim na potrebe i reakcije kupaca.

U ovu kolekciju utkano je dosadašnje iskustvo te želje klijentica koje uvijek s radošću poslušam. Sretna sam kada mogu usrećiti druge, vjerujem da se kupci u Showroom-u na adresi Šenoina 11/2. kat osjećaju ugodno i da im puno znači što ih prilikom kupnje, osim mene, dočekuju i educirane dizajnerice i što osim s haljinom iz Showroom-a odlaze i sa savjetom, kaže Diana Viljevac. 

Kolekcija haljina za jesen dizajnerice Diane Viljevac - 7 Kolekcija haljina za jesen dizajnerice Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju