Kraljica Letizia uvijek ostavi odličan dojam gdje god se pojavi. Njezin modni stil i izgled česte su i aktualne teme. No, puno manje je poznato kako zapravo lijepa Letizia održava svoju vitku liniju. O kakvoj dijeti i režimu prehrane je riječ, saznajte u članku

Kraljica Letizia sa svakom svojom pojavom izgleda sve bolje i bolje. Osim što su dijelom geni zaslužni za njezinu prirodnu ljepotu i dobra briga o zdravlju i izgledu, veliku ulogu igra i poseban način prehrane pomoću kojeg lijepa 44-godišnjakinja održava vitku liniju.

Lijepa Letizia velika je obožavateljica Perricone dijete. Riječ je o protuupalnoj dijeti koja uključuje sve skupine hrane, a pogotovo zdrave namirnice poput svježeg lososa, zelenog povrća, šumskog voća i ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Kraljica Letizia vitku liniju održava pomoću Perricone dijete koja je zapravo protuupalna dijeta

Ova dijeta se smatra jednom od najzdravijih jer joj je prioritet zdrava prehrana i način života, a ne gubitak težine. Tako Perricone dijeta stavlja veliki naglasak na zdrave kalorije.

Uz ovaj zdravi režim prehrane, vidljivo je da kraljica i vježba. Oblikovane ruke, ramena i noge svjedoče tome.

PERRICONE DIJETA
Perricone dijeta nije pretjerano zahtjevna. Konzumiranje protuupalne hrane vrlo je zdravo za organizam jer takva hrana je bogata antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama. Ako se odlučite na ovakav režim prehrane, jest ćete puno ribe te puno povrća i voća.

Točnije, namirnice koje se preporučuju su jabuke, kruške, špinat, kelj, karfiol, avokado, lanene sjemenke, sezamove sjemenke, bademi, orasi, grah, leća, mliječni proizvodi s niskim udjelom masti, heljda i zob.

Naravno, preferirani izvor proteina je riba jer ima velik udio omega-3 masnih kiselina. Uz ribu, možete jesti i piletinu te crveno meso koje bi trebalo biti organsko.

Tvorac ove dijete je Nicholas Perricone koji svako jelo rađeno s brašnom, šećerom ili s drugim zaslađivačima smatra hranom koja izaziva upalu. Stoga je popis one hrane koju ne biste smjeli jesti poprilično dug te uključuje kruh, kukuruzne pahuljice, krekere, prženu hranu, kupovne voćne sokove, tjesteninu, pizzu, krumpir, rižu, sladoled i grickalice.

Svaki obrok trebao bi obuhvatiti protein kojeg ćete prvog pojesti kako biste zadovoljili glad, zatim dopušteni ugljikohidrat te esencijalne masne kiseline.

Također, na dan možete pojesti do 50 grama tamne čokolade koja je bogata antioksidansima. Zavirite u galeriju i uvjerite se sami koliko odlično kraljica Letizia izgleda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju