Pop zvijezda Britney progovorila je za javnost prvi puta nakon živčanog sloma. U dokumentarcu koji je snimljen kako bi joj pomogao u povratku na glazbenu scenu pjevačica objašnjava svoje ponašanje i tešku borbu s usamljenošću

'Kada pogledam unatrag, pomislim: pa ja sam pametna cura. Što mi je, dovraga bilo', rekla je Britney.

U devedeset minuta dokumentarnog filma 'Britney: For The Record', pjevačica će otkriti svoje razloge svega što joj se dogodilo u protekle tri godine.

Danas se pitam: pa ja sam pametna cura, kvragu, što mi je bilo!


Progovorit će o razvodu, bitci za skrbništvo nad sinovima, rehabilitaciji i živčanom slomu koji je doživjela pred očima javnosti. Britney će objasniti i razloge svog lošeg nastupa na dodjeli MTV-jevih nagrada.

'Prošla sam kroz mnoge stvari u posljednje tri godine i ponekad se nisam znala nositi sa svime što mi se događalo' priznala je Britney.

Pop zvijezda koja novim albumom želi pokazati da je spremna za povratak te da je okrenula novu stranicu, priznala je i da je jedan od glavnih razloga sloma bila - usamljenost. 


'Kad vas stalno čuvaju i govore vam što da radite, izgubite se. Ja sam se nekako morala nositi s time i radila sam to svaki dan' rekla je Britney.

Novi, šesti po redu album 'Circus' izlazi 2. prosinca na njezin 27. rođendan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju