Ljestvica najljepših holivudskih tijela obuhvatila je sve one koji se mogu pohvaliti vrhunskom formom i savršeno oblikovanim mišićima. Pozante štrkljavice ovoga puta nisu ušle niti u širi izbor

Gotovo svi pripadnici showbizz svijeta potpuno su posvećeni održavanju savršenog izgleda koji im, osim basnoslovnih ugovora, omogućuju i uvrštavanje na različite ljestvice najljepših.

Tako su na ljestvicu najljepših holivudskih tijela dospjeli samo ona najbolja, gotovo idealno isklesana redovitim i upornim vježbanjem te strogim režimom prehrane. No, na nju nisu ušle poznate štrkljavice već samo žene i muškarci kojima je zdravlje na prvom mjestu

1. Matthew McConaughey
Prvo mjesto najljepših poznatih tijela zasluženo je pripalo glumcu Matthewu McConaugheyju poznatom po zdravom životu i sportskim sklonostima. Osim što redovito trči, vozi bicikl i surfa po valovima, okušao se i u vožnji skateboardom.

2. Madonna
Iako tijelo pop kraljice Madonne po kriterijima ženstvenosti možda nije na viskoj poziciji, gledajući sa stajališta oblikovanja tijela, mali je broj onih koji joj mogu konkurirati. Tijekom turneje pjevačica je imala svakodnevne trosatne treninge koji su uključivali vježbanje u teretani, plivanje i jogu.

3. Cameron Diaz
Iako plavokosa glumica ne pripada među holivudske sportske frikove, ljubav prema plivanju, redovito odlaženje u teretanu i dobri geni omogućili su joj jedno od najljepših tijela u filmskoj industriji.

4. Jessica Biel
Lijepa glumica koja se može pohvaliti zategnutim nogama, čvrstom stražnjicom i vretenastim trbušnim mišićima vježba šest dana u tjednu. No, kombiniranjem odgovarajućih vježbi stekla je fizičku spremu, ali za razliku od Madonne nije izgubila ženstvenost.

5. Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaaal veliki je fan vožnje biciklom te trčanja po plažama Malibua. Upravo iz tog razloga redovito ima triatlonske treninge koji mu omogućuju fit tijelo.

6. Daniel Craig
Zahvaljujući sceni u kojoj James Bond izlazi iz mora, torzo Daniela Craiga proglašeno je najljepšim. Njega je postigao vježbanjem u teretani pet puta tjedno, istovremeno ne vodeći previše računa o prehrani. Barem tako on tvrdi.

7. Jennifer Aniston
Jenniferina izjava kako je uz pomoć joge preboljela Brada Pitta, jedna je od onih u koje nikad nitko nije povjerovao. No, definitivno je istina da je zahvaljujući predanom vježbanju joge Jen savršeno isklesala svoje preplanulo tijelo.

8. Channing Tatum
Atletski oblikovano tijelo Channinga Tatuma rezultat je posvećenosti američkom nogometu u djetinjstvu. Iako je odbio zasluženu stipendiju, posvetio se glumačkom sportu u kojem je vrhunsko tijelo vrlo često jedan od glavnih uvjeta.

Tajne slavnih garantiraju savršeno tijelo

Koji muškarac ima najljepše tijelo?

9. David Beckham
Jedini profesionalni sportaš među zvijezdama našao se na ljestvici zahvaljujući zvjezdanom statusu. Budući da su sportski treninzi njegov posao, dodatna pojašnjenja nisu potrebna.

10. Beyonce
Uz već dosadne trbušnjake i trčanje na pokretnoj traci, r'n'b diva Beyonce za vrijeme turneje satima pleše zahtjevnu koreografiju na štiklama. Čvrsta stražnjica je time osigurana, ali isto tako i žuljevi i nateknute noge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju