Razloga za paniku nema čak i ukoliko niste zadovoljni veličinom svojih grudi. Uz pomoć soje, zelenog povrća, odgovarajućeg grudnjaka i malo bronzera posao možete odraditi sami i to bolje od plastičnog kirurga

Grudi su ukras svake žene, no maleni broj je uistinu zadovoljan svojim poprsjem. Ili su prevelike ili premale, pa čak i kada muškarci s kojima dijelimo najintimnije trenutke uživaju u njima, žene i dalje nisu zadovoljne.

1. Promijenite prehranu!
Estrogen koji se nalazi u soji može povećati grudi, jer je upravo on glavni sastojak preparata koji obećavaju povećanje grudnog koša.

Soja u kombinaciji s ječmom, rižom i mliječnim proizvodima pomoći će vam da prirodnim putem povećate grudi.

Poznato je da je zeleno povrće odlično za zdravlje cijelog organizma, a željezo u njemu sadržano navodno djeluje na povećanje grudi. Kalcij ima slično djelovanje, dok kofein usporava i smanjuje rast grudi.

2. Vježbajte prsne mišiće
Nije potrebno ponavljati koliko je vježba bitna za svaki dio tijela, a posebno za grudi. Stiskanje dlanom o dlanom je vježba koju možete izvoditi i u pauzi na poslu, no ipak najbolji će učinak imati sklekovi koji će itekako ojačati mišiće. Počnite polako i svaki dan dodajte nekoliko sklekova više. Najbolje je odraditi tri bloka po 12 sekundi.

3. Bronzer čini čuda
Make up kist i bronzer mogu povećati vaše grudi. Na grudi nanesite mlijeko ili losion za tijelo te zatim bronzer dvije nijanse tamniji od boje kože.

Kada odjenete grudnjak na vidljivi dio grudi kistom nanesite puder u prahu koji sadrži sjajne čestice. Nemojte pretjerati s bronzerom kako ne bi postigli potpuno suprotan efekt.

>> 3 brze vježbe za čvršće grudi

>> Magični grudnjak povećava grudi za dva broja

4. Odaberite pravi grudnjak
Prilikom kupovine grudnjaka poslušajte savjet prodavačice koje će vam ponuditi modele idealne za vaše grudi. Možda vam se na prvi pogled neće činiti tako, no odabir pravog modela je ključan za lijep izgled prsnog koša.

Odaberite onaj kroj u kojem vam grudi izgledaju lijepo, no nemojte zanemariti udobnost. U grudnjak koji će vam stiskati grudi ili ostavljati trag na ramenima nećete se osjećati ugodno, a to će se itekako osjetiti u vašem držanju i ponašanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju