Britanka Sarah Burge je do svoje 49. godine potrošila pola milijuna funti na estetske operacije i postavila svjetski rekord u odlasku na estetske operacije, a sve kako bi zaustavila starenje i pretvorila se u barbiku

Sarah je na zahvate potrošila više od pola milijuna funti.

Sarah Burge je majka troje djece koja je 100 puta otišla pod nož. Nakon tragedije koja joj se dogodila Sarah se podvrgnula rekonstrukciji lica i od tada traje njena opsesija. 

Samo na zahvate na licu potrošila je nekoliko desetaka tisuća funti, a na lasersko uklanjanje gornjeg sloja kože kojim je povratila mladolik izgled potrošila je 32.000 funti. 

Kako bi joj dojke izgledale veće i mlađe potrošila je 26.500 funti. Za operaciju čeljusne kosti izdvojila je 30.000 funti, liposukciju trbuha 15.000 funti, a stražnjica ju je koštala 14.000 funti. 

Podvrgnula se zahvatima na licu, operaciji čeljusne kosti, uklanjanju gornjeg sloja kože te liposukciji.

'Sve to sam napravila kako bi zaustavila starenje. Sada izgledam kao prava Barbie' rekla je zadovoljna Sarah.

Zbog velikih cifri koje je ostavila u ordinacijama kirurzi su je i počastili s nekim od manjih zahvata. Njima je Sarah poput reklamnog panoa!

Još jedna žena nezadovoljna svojim izgledom je Cindy Jackson. Ona je držala svjetski rekord u broju obavljenih zahvata sve dok ju Sarah nije nadmašila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju