U društvu poznatog fitologa Slobodana Tešića posjetili smo zagrebačku obitelj kojoj je pomogao pri začeću djeteta. Ne propustite još jednu priču sa sretnim završetkom!

Svaka treća žena i svaki sedmi muškarac imaju problem s neplodnosti. Klasična medicina u mnogim slučajevima steriliteta ne nudi rješenje stoga se parovi koje muči ovaj problem okreću alternativnim metodama.

Slobodan Tešić problem neplodnosti uspješno liječi već 30 godina uz pomoć matične mliječi i prirodnih čajeva. Uz njegovu pomoć, svijet je bogatiji za pet tisuća beba.

Razlog porasta neplodnosti Slobodan pronalazi u današnjem načinu života, nepravilnoj prehrani i stresu.

Ajša i Roman Gudlek su mladi bračni par koji je imao problema sa sterilitetom. Nakon što su pokušali sve i došli na korak do umjetne oplodnje obratili su se za pomoć Slobodanu Tešiću.

Napravite test plodnosti prije 30.!

'Prva je terapija trajala tri mjeseca, nakon nje se nije dogodilo ništa. Bila sam uporna i nastavila. Na kraju druge terapije se dogodio Fran', priča Ajša.

Slobodan Tešić je ljubav prema daru života odlučio pretočiti kroz svoje terapije. Odrastao je okružen prirodom, pa je i njegovo liječenje takvo. Koju će terapiju koristiti ovisi o problemu koji par ima.

Tešićev dar je pomogao mnogima, a Zagreb će ponovno posjetiti 22. kolovoza, a dan ranije će boraviti u Biogradu.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju