Jennifer Lopez majka, supruga, pjevačica, glumica, dizajnerica, jednom riječju savršena žena, ali s pomalo nesavršenim detaljima iz života. J.Lo otkrila je kako je prije šest godina doživjela živčani slom koji ju je potpuno oduzeo.

Latino diva tokom snimanja trilera 'Enough' 2002.godine priživljavala je neke od najgorih trenutaka u životu. Glumica navodi kako su problemi bili vezani uz posao, no mučili su ju i privatni bolje rečeno ljubavni problemi.

A tomu je prethodila turbulentna veza s Puff Daddyem s kojim je završila čak i u zatvoru, doduše samo je prenoćila i poznato je kako je vrijeme kratila rašpajući nokte( diva nema što!).

Patila sam od nesanice, bio je to period u kojem sam radila i do 20 sati dnevno. I sve je završilo živčanim slomom.

Bijeg od ljubavnih problema bio je jedino riješenje pa se Lopez bacila na posao i spas pronašla u radu , no kako priznaje naposljetku ju je to moglo stajati života.

'Patila sam od nesanice, bio je to period u kojem sam radila i do 20 sati dnevno. I sve je završilo živčanim slomom. Tog sam se dana na setu jednostavno skamenila, nisam se mogla pomaknuti, proživljavala sam osobni horor.'

Iako su joj bliski prijatelji savjetovali da posjeti psihijatra glumica na to nikada nije pristala.
Za sebe kaže: 'Jaka sam i mogu, i dok je tako ne trebam psihijatre!'


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju