Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena. Ima ga skoro svaka žena, a niti sportašice i modeli nisu pošteđeni. Javlja se sve ranije, tako već učestalo susrećemo celulit u 12-oj godini života.

Što je celulit?

Za razvoj celulita odgovorna je građa ženskog masnog tkiva kojeg žene imaju 30% više od muškaraca. Na mjestima tipičnima za razvoj celulita nalazi se posebna vrsta masnih stanica koje imaju ulogu nakupljanja masti.

Vezivno tkivo žena je slabije od muškaraca te ga imaju 20 do 30% manje. Masne stanice podupire vezivno tkivo koje se kod žena pruža okomito u smjeru kože, te je rast masnih stanica moguć samo prema površini kože što stvara izgled kože koja sliči narančinoj kori

Vezivno tkivo žena je slabije od muškaraca te ga imaju 20 do 30% manje. Masne stanice podupire vezivno tkivo koje se kod žena pruža okomito u smjeru kože, te je rast masnih stanica moguć samo prema površini kože što stvara takozvani izgled kože koja sliči narančinoj kori.

Otkriveno je da je kod žena koje imaju celulit vezivno tkivo koje podupire masne stanice slabije razvijeno nego kod žena koje nemaju celulit.

Kako biljke djeluju na celulit?

Đumbir je biljka koja se najčešće koristi u kuhanju, ali jegova su svojstva nezamjenjiva kod njege kože. Njegovo svojstvo izvlačenja toksina iz kože je vrlo važno za čišćenje pora.

Đumbir je također vrlo agresivan za celulit. Penetrira kroz celulitno tkivo i tako ga razlama na manje komade i na taj način pojačava cirkulaciju krvi kroz tkivo. Postoje studije koje govore da je korijen đumbira doslovno rastopio masnoće koje naliče narančinoj kori.

Cimet ima svojstvo da rastapa nakupljene masnoće ispod kože. Brzo i jako rastvara cellulit, a njegov učinak na kožu je blag i ne štetan.

M'claire Mlijeko protiv celulita sa sokom korijena đumbira, bršljanom, cimetom i zeolitom učinkovito djeluje na uklanjanje naslaga masnoće koja izgleda kao narančina kora. Sok korijena đumbira ima svojstvo dubinske penetracije u kožno tkivo, rastvara masne nakupnine te pospješuje cirkulaciju krvi

Bršljan je biljka koja sadrži saponine (heredakozide B i C). Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu, ali njegova osnovna kvaliteta je da uklanja pretjeranu količinu vode te tako uklanja nakupine masnoće.

Bršljan stimulira mikro cirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprečava nakupljanje novih.

Testirali smo jedan od izuzetno djelotvornih prirodnih proizvoda protiv celulita iz BIOmedisa:

M'claire Mlijeko protiv celulita sa sokom korijena đumbira, bršljanom, cimetom i zeolitom učinkovito djeluje na uklanjanje naslaga masnoće koja izgleda kao narančina kora.

Sok korijena đumbira ima svojstvo dubinske penetracije u kožno tkivo, rastvara masne nakupnine te pospješuje cirkulaciju krvi.

Mlijeko protiv celulita je lagano i hidratantno tako da nakon nanošenja neće ostaviti tragove na odjeći. Više informacija o samom proizvodu saznajte na www.BIOmedis.hr .

BIOmedis.hr je svojim klijentima pripremio 18 akcijskih setova na kojima možete uštedjeti do čak 590Kn.

Iz BIOmedis kolekcije bismo izdvojili akcijski set Njega tijela1 koji sadrži Mlijeko protiv celulita 250ml i Hidratantno mlijeko za tijelo 250ml i akcijski set Njega tijela2 koji sadrži Mlijeko protiv celulita 250ml i Uljnu emulziju za njegu i masažu tijela 250ml na kojima možete uštedjeti 60Kn.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom.

Narudžbe možete predati na web stranici www.BIOmedis.hr ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju