Od kada je na inauguracijskom balu po prvi puta pokazala svoje bicepse, Michelle Obama postala je fit uzor ženama širom svijeta. Kako ih uspijeva održati tako toniranima otkrila je voditeljici Barbari Walters

Poznata voditeljica američkog talk showa Barbara Walters, u svojem godišnjem izboru najutjecajnijih žena, na vrh top liste postavila je sve obožavaniju Michelle Obamu.

Kao obrazloženje izbora navodi njezino zalaganje za promicanje zdravog života u kojoj se posebno ističe smanjivanje pretilosti kod djece.

Vlastitim primjerom životnog stila obitelji u Bijeloj kući, koji uključuje uzgajanje vlastitog povrtnjaka kao i održavanje dječjih druženja ispunjenih fizičkim aktivnostima, konstantno odašilje novu sliku zdravije Amerike.

Vlastitim primjerom životnog stila obitelji u Bijeloj kući, Michella Obama konstantno odašilje novu sliku zdravije Amerike

'Svojim sam aktivnostima ukazala na nužnost fizičke aktivnosti kod naše djece.

To pokazuju i brojke koje nas upozoravaju da je jedno od troje djece pretilo, kao i one kojima se ističe da se većina njih Afroamerikanci ili hisapanoameričkog porijekla. Tom problemu ću se posebno posvetiti' otkrila je Michelle Obama.

Glamurozno izdanje Michelle Obame

Voditeljica Walters dotakla se i savršeno oblikovanih bicepsa Prve dame što je ona sa smiješkom prihvatila.

'Već 11 godina imam istu rutinu vježbanja. Počela sam redovito vježbati nakon što sam rodila prvu kćer Maliju, i da vam budem iskrena počela sam vježbati iz zavisti. Naime, moj suprug vježba od kada zna za sebe, i bez obzira kako zauzet bio, uvijek nađe vremena za svoje sportske aktivnosti, i u jednom trenutku sam mu na tome i zavidjela' priznala je Obama.

Michelle Obama: Izaberite duhovitog, a ne bogatog

'Kako se Malia budila oko 4 sata, tada sam ustajala, nahranila je i krenula u teretanu. Tako sam prisilila supruga da on napravi sljedeći obrok, a ja sam 'ukrala' vrijeme za svoju tjelovježbu. Tako da mislim da svoje bicepse mogu zahvaliti svoj tvrdoglavosti i upornosti' zaključila je iskreno američka Prva dama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju