Pravilna prehrana i vježbanje su jedini način da postignete i zadržite dobru liniju. Ako vam se ponekad čini kako se bez obzira na napore ne događa ništa, poslušajte savjete trenera koji su isklesali tijela mnogih zvijezda

Halle Berry, Cameron Diaz, Lucy Liu i mnoge druge zvijezde koje su ponosne vlasnice prekrasnih tijela to ponajprije mogu zahvaliti privatnim trenerima. Njihov zadatak je osmisliti vježbe koje će donijeti odlične rezultate.

Zaboravite na iscrpljujuće dijete i velika odricanja, provjerite koji su to trikovi kojima se služe slavni, uključite ih u svoje treninge i uživajte u rezultatima.

Zaboravite na iscrpljujuće dijete i velika odricanja, provjerite koji su to trikovi kojima se služe slavni i uključite ih u trening.

Kardio vježbe su nezaobilazan dio svakog treninga jer sagorijevaju masnoće i odlične su za jačanje rada srca i pluća. Kardio vježebe uključuju trčanje, vožnju bicikla, preskakanje konopca, plivanje ili trčanje na traci. No ukoliko u trening ne uključite vježbe definicije rezultat će biti mršavo tijelo bez mišića.

Vježbe snage ili pilates potrebno je izvoditi barem dva puta tjedno kako bi se na tijelu oblikovali lijepi mišići. Tog se savjeta drže Jessica Alba, Halle Berry i Kate Beckinsale.

Lijepe ruke i ramena želja su svake žene, kako bi to postigli zaboravite na ženske sklekove i primite se pravog posla.

Pravi, 'muški' sklekovi su najbolja vježba za oblikovanje mišića ruku, leđiju, prsa i ramenog pojasa. U početku će biti teško, no ne odustajte, počnite s malim serijama i svaki put dodajte nekoliko sklekova. Rezultati će pokazati kako su vrijedni svakog truda. U to se uvjerila i glumica Christina Applegate.

Kombinacija kardio vježbi i vježbi snage će osigurati potpuni trening u sat vremena, a rezultati će biti vidljivi u kratkom vremenu. Tog načina vježbanja drži se Jessica Alba. Glumica izvodi kardio vježbe 10 minuta, a zatim se prebaci na sprave i 10 minuta radi vježbe snage. 

Zaboravite na vitaminske i energetske napitke tijekom vježbanja. Oni sadrže određeni broj kalorija, pa bi se lako moglo dogoditi da isti broj koji izgubite za vrijeme treninga kroz energetski napitak i unesete u tijelo. Držite se dobro provjerene vode koja najbolje utažava žeđ.

Glumica Lucy Liu je primjetila kako se tijelo nakon šest tjedana privikne na način vježbanja i potrebno ga je prevariti. Nakon određenog vremena potrebno je promijeniti rutinu i određeni broj vježbi zamijeniti novima kako bi i dalje postizali odlične rezultate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju