Lijepa Penelope Cruz nikada nije bila tipična holivudska zvijezda. To pokazuje njezin mediteranski temperament, izbor uloga, ali i hrane u kojoj uživa kao pravi gurman

Mnoge će poznate glumice i pjevačice javno podržavati razne dijete ili zdrave oblike prehrane.

Drže li se zaista toga ili govore ono što im kaži njihovi PR-ovi, vjerojatno nikada nećemo saznati, no ima glumica koje po tom pitanju otvoreno kažu što misle bez straha o mogućim kritikama s kojima se kasnije mogu suočiti.

Budući da poznate osobe slove za uzore mladima, ne savjetuje im se otvoreno govoriti o plastičnim operacijama, cijenama njihovih svakodnevnih fetiša bez kojih ne mogu ili pak junk foodu koji je već godinama na crnoj listi.

Penelope Cruz, što zbog činjenice da nije stalna stanovnica Hollywooda, a što zbog otvorene španjolske naravi, govori ono što želi

No, Penelope Cruz, što zbog činjenice da nije stalna stanovnica Hollywooda, a što zbog svoje otvorene španjolske naravi, govori ono što želi.

'Prije nego li sam došla na premijeru filma jela sam hamburger u lokalnom restoranu, pa što onda? Ne razumijem zašto su svi zbog toga iznenađeni. Volim hamburgere i jedem ih jedanput tjedno. Volim se njime počastiti, pogotovo ako je serviran s pomfritom' priznala je Oskarovka.

Koketna Penelope Cruz će oteti Facu

Također je otkrila kako prilikom snimanja filma uvijek mora imati svoj iPod s pjesmama koje joj pomažu u lakšem uživljavanju u lik kojeg glumi.

Penelope i Monica: Kad sestre zavode zajedno

'Moj iPod mi stvarno puno znači. Na njemu imam dvadesetak pjesama uz koje se lakše uživim u karakter kojeg glumim. Glazba mi je uvijek bila jako bitna, jer ona je direktna veza sa srcem' izjavila je temperamentna glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju