Žena je po prirodi senzualno biće, a elegantno kretanje oko šipke čini je seksipilnom te joj vraća vjeru u vlastito tijelo i podiže samopouzdanje. Sve to djeluje i na odnos s partnerom pa će otkrivene tajne zagolicati maštu i u spavaćoj sobi

Čvrsto i poželjno tijelo je san svake žene, a kada se do rezultata može doći bez odlaska u teretanu i izgladnjivanja te usput upoznati svoju senzualnost zainteresiranih je mnogo.

Moderan oblik fitnessa koji kombinira jogu, pilates i ples oko šipke osvojio je mnoge žene, a među njima i osobe iz javnosti. 


Senzualno vježbanje oko šipke oblikuje noge i stražnjicu te čitavu muskulaturu, a prilikom vježbanja koriste se mišići za koje uopće ne znamo da postoje.

'Prilikom plesa možete se riješiti pokojeg odjevnog predmeta, no to nema nikakve veze sa striptizom. Gdje ćete izvesti svoj ritual skidanja ovisi samo o vama' kaže Ana Kuhanec. Ljubav prema plesu i fitnesu spojila je u  Ana's Sensual Fitnessu i tu tajnu prenjela mnogim ženama.

Od plesanja oko šipke ženino tijelo postaje besprijekorno, kretnje lepršavije, a osmijeh ne silazi s usana.

Sensual fitnessu nisu odoljelie ni glumice Leona Paraminski, Ana Begić i Marijana Mikulić koja je na neko vrijeme ples oko štange zamijenila slatkim trudničkim brigama.

Kako bi i sami isprobali kako ove vježbe djeluju na tijelo i duh pogledajte video i neke od pokreta isprobajte kod kuće.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju