Proljeće je vrijeme kada započinjemo s intenzivnom brigom za tijelo. Pojačana njega i korištenje krema i losiona protiv celulita potrebni su kako bi se na vrijeme riješili tvrdokornih naslaga na kritičnim zonama te u kratkoj odjeći zablistali u punom sjaju

Celulit je najveći problem žena. Ima ga gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola, a ponekad ni pravilna prehrana i zdravi način života nisu garancija da će on izostati.

Za razvoj popularno nazvane narančine kože kriva je građa ženskog masnog tkiva kojeg žene imaju 30posto više od muškaraca.

Celulit na kritičnim ženskim zonama ne nastaje preko noći pa stoga tako brzo ne može ni nestati. Kako bi ga uklonili potrebno je neko vrijeme i ciljani tretmani.

Linija proizvoda Somatoline Cosmetic namijenjena je upravo borbi protiv celulita te za preoblikovanje tijela. Francuskinje i talijanke već su otkrile odlično djelovanje revolucionarnih krema koje već nakon četiri tjedana korištenja smanjuju tvrdokoran celulit za 33 posto.

Tajna Somatoline Cosmetic proizvoda leži u tome što djeluje protiv uzroka nastajanja celulita i nakupljanja masnih naslaga i jedini su dermokozmetički proizvodi protiv celulita i lokaliziranih nakupina masnih naslaga na određenim dijelovima tijela.

Zbog različitih građa ženskog tijela i oblina na mnogim mjestima proizvodi su specifični i usmjereni na različite probleme. Somatoline Cosmetic zato nudi četiri programa.

Anti-Celulitni tretman koji sadrži aktivne sastojke kofeina, sagorijeva masnoće, izglađuje nepravilnosti i ima 'antirecidivno' djelovanje. Tvrdokoran celulit se smanjuje do 33 posto za samo 4 tjedna.

Zadovoljna vam daruje preperate uz pomoć kojih ćete se riješiti naslaga celulita i spremni dočekati ljeto!

Total Body Gel Za Vitkije Tijelo stručnjak je za siluetu. Biosculpt complex djeluje izravno na površinske nepravilnosti koje su nastale zbog prekomjerne masnoće i masnih naslaga, posebice na rukama, nogama i bokovima te poboljšava kožni tonus zahvaljujući lifting djelovanju. Rezultat je vitkija figura do 37 posto za 4 tjedna.

Tretman Trbuh i Bokovi napravljen je da bi izravnao trbuh. Bioredux- complex smanjuje obim trbuha za jedan konfekcijski broj u četiri tjedna. Djeluje također i na muškom tijelu. Stanjuje siluetu za 4 cm u samo 4 tjedna.

Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni djeluje tijekom spavanja. Postiže se optimalna drenacija s BioUltraslim-complex koji je pospješen maksimalnom hidratacijom uz pomoć biljke kaolin iz Amazonije (bijela glina), za intenzivniju efikasnost. Vitkije figura do 33 posto za samo dva tjedna, i do 42 posto nakon 4 tjedna, a sve to dok spavamo.

Darujemo vam preparate!

Zadovoljna i Somatoline Cosmetic daruju tretman 'Trbuh i Bokovi' Sandri Šarić, body gel za vitkije tijelo Antoniji Petrović i anti-celulitni tretman koji će smanjiti celulit za 33 posto u 4 tjedna Emiliji Jurišić. Sve tri djevojke će dobiti i rukavice od prirodnih materijala za masažu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju