Mnoge bi žene voljele imati senzualno tijelo poput Shakire koja je daleko od tipičnih poznatih mršavica. Ako ćemo joj vjerovati, za to je zaslužna ravnoteža između vježbanja i čokolade

Najbolja plesačica trbušnog plesa među pjevačicama, Shakira tvrdi da svoju sjajnu liniju između ostalog duguje čokoladi, odnosno svom omiljenom gurmanskom ispušnom ventilu.

Shakira je priznala da je njezin album 'She Wolf' puno seksepilniji nego prijašnji nosači zvuka

'Jako je bitno održavati ravnotežu između vježbanja i hrane. Obožavam jesti, pogotovo čokoladu i ostale slatkiše. O tome sam apsolutno ovisna' otkrila je pjevačica.

Priznala je da je njezin novi album 'She Wolf' puno seksepilniji nego prijašnji nosači zvuka, a to opravdava razvojem svoje seksualne osobnosti koja je u njezinim tridesetima puno jača nego u dvadesetima.

'Tako funkcionira život. Stalno se mijenjaš i tražiš poboljšanu verziju sebe. Kod mene je samo jedna konstanta, a to je povezanost između glazbe i moje duše.

Bljesak i gola koža na crvenom tepihu

Moji nastupi uvijek su ogledalo moje duše. Ako su senzualniji nego prije, to je zato što mi je taj životni segment puno važniji nego što je bio prije' dodala je Shakira.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju