Ako su vam dosadile uobičajene fitness sprave, vodimo vas u jedinstvenu teretanu u kojoj se vježba pomoću tradicionalnih rekvizita. Vlasnici Core Gyma Željko Radolfi i Mario Mlinarić pojasnili su čar tog fitnessa

U Core Gymu nećete vježbati klasičnim fitness spravama. Umjesto toga, očekuju vas traktorske gume, konopci za penjanje, slobodni utezi... ukratko trening za one koji doista žele vježbati i trenirati.

Spartanski trening? Pa možda, no iako su takav način treninga prihvatili profesionalni sportaši, ultimate fighteri i oni koje vole uporno vježbati, i nježniji spol voli u takvom ozračju vježbati.

Željko Radolfi i Mario Mlinarić vlasnici Core Gyma kažu kako je takav način treninga priznat u Rusiji i u Americi, no u Hrvatskoj je on jedinstven. I slažu se učinkovit.

- Nije riječ o fancy vježbanju, već je riječ o treningu za one koji stvanro žele trenirati. Tu nema varanja, kažu dečki koji su ponosni na činjenicu da su profesionalni sportaši, ali i oni koji žele (ne)konvencionalno vježbati, prepoznali njihovu poruku.

Više na stranici inMagazina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju