Mnogobrojne dijete i različite pokušaje da postannete i ostanete vitki uskoro bi mogao zamijeniti dodatak prehrani koji pruža osjećaj sitosti, a ne deblja. Dodatak je prirodan i zdrav, a njegovi sastojci su maslinovo ulje, voda i jedan tip stabilizatora

Konstantan osjećaj gladi je dobro poznat svima koji su barem jednom pokušali držati dijetu. Kako bi doskočili jednom od najvećih problema današnjice, pretilosti, znanstvenici su osmislili prirodni dodatak prehrani koji produžuje osjećaj sitosti.

Dodatak, nažalost još nije u prodaji, no znanstvenici s Instituta za hranu u Norwichu vjeruju kako će uskoro doći vrijeme kada će se moći dodati gotovo svakom jelu i tako smanjiti osjećaj gladi za dva puta.

Kroz pet do deset godina hrana će sadržavati i čarobni sastojak koji će bez obzira na mali broj kalorija pružati osjećaj sitosti.

Još jedna dobra stvar dodatka je i smanjeni unos broja kalorija koji će omogućiti mršavljenje bez osjećaja gladi.

'Prva hrana obogaćena prirodnim dodatkom moći će se kupiti za pet do deset godina', rekao je Dr. martin Wickham.

Projekt je trajao tri godine, a čarobni sastojak je nazvan Tween 60. Pomiješan s maslinovim uljem i vodom ne dozvoljava želucu brzu razgradnju te osigurava osjećaj sitosti.

Skupina koja je pila milkshake pomiješan s Tween 60 mješavinom u jednom od pokusa imala je nakon sat vremena duplo više sadržaja u želucu od ostalih.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju