O režimu po kojem vježbaju zvijezde, mnogo je toga napisano. Većina njih fitnessom se bavi svakodnevno, vrlo malo ih vježba pet sati dnevno poput Madonne, a rijetko tko u Hollywoodu ne vježba uopće. Provjerite galeriju i pogledajte kako izgleda fitness stil slavnih

Slavni vježbanje shvaćaju ozbiljno, jer spada u opus njihovog posla, neovisno o tome pripremaju li se za neku ulogu ili jednostavno žele ostati u formi.

Ipak, iako bi bilo za očekivati kako je njihova sportska oprema pažljivo odabrana, zvijezde vježbaju u udobnoj opremi kakva se može vidjeti u bilo kojem fitness centru na svijetu.

Britney tako vježba u običnoj crnoj trenirci i bijeloj majici bez rukava, Chris Noth uvijek je odjeven u neku od tipičnih muških trenirki, a Jennifer Lowe Hewitt za svoj omiljeni sport - rolanje, uvijek nosi pamučnu trenirku.

Suprug Gwen Stefani, Gavin Rossdale igra tenis i to čini bez majice, a polugol vježba i Ryan Philippe. Svećenica fitnessa Madonna odijeva se ovisno o vesti vježbe, pa ako je u teretani nosi plišanu trenirku, a ako se priprema za nastup, onda odijeva odjeću sličnu onoj u kojoj će nastupati.

Paris Hilton i u teretanu nosi naočale, a Reese Whiterspoon uglavnom nosi tajice i običnu crnu majicu, upravo kao i mlada glumica Sophia Bush.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju