Iako je nedavno istraživanje pokazalo kako žene koje nose visoke potpetice više uživaju u seksu, one u kombinaciji s uskim trapericama ipak nisu dobre za zdravlje jer pritišću bedra te izazivaju infekciju i bol u nogama

Zbog ljepote se trpi, to su nas naučile bake, no pokazivanje zavidne linije u uskim trapericama može izazvati obamrlost, utrnuće i modrice na nogama. Osobito je osjetljivo područje bedara, pa se stoga ne preporuča dugo sjedenje u tom uskom odjevnom predmetu.

Američko istraživanje pokazalo je kako posljedica nošenja uskih traperica može biti jaka bol koja nastaje zbog pritiska na živac koji prolazi vanjskom stranom zdjelice i nastavlja se dužinom bedra.

Štikle su dobre za zdravlje i seks!

Zbog toga su traperice u kombinaciji s visokim potpeticama pogubne za zdravlje jer guraju zdjelicu naprijed pa je rizik od uklještenog živca i loše cirkulacije velik.

Ukoliko ispod traperice nosite rublje od elastina ili nekog drugog materijala koji ne dozvoaljava koži da diše moguća je i gljivična infekcija.

Stručnjaci ponovno upozoravaju kako uske traperice, visoke potpetice i velike torbe opterećuju ženinu kralježnicu i uzrokuju mnoge zdravstvene tegobe. Uz opterećenje kralježnice, može doći do uklještenja živaca, a povećan je i rizik od prijeloma kostiju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju