Poželite li kupiti ili degustirati maslinovo ulje koje je temelje zdrave prehrane to možete učiniti u oleoteci Uje. Očekuje vas najmanje dvadeset vrsta vrhunskih hrvatskih maslinovih ulja i drugih delicija, a svi proizvodi mogu biti dostavljeni na vašu adresu

U oleoteci  Uje vas očekuje najmanje dvadeset vrsta vrhunskih hrvatskih maslinovih ulja, koja možete isprobati u Splitu, Skradinu te u Zagrebu gdje je otvorena druga oleoteka koja predstavlja i promiće kulturu potrošnje hrvatskoga maslinovoga ulja.

Oleoteka Uje je nakon Splita i Skradina otvorila vrata i u Zagrebu.

Osim maslinovih ulja u oleoteci Uje koja je otvorena u Kaptol centru moći će se kupiti selekcija najboljih hrvatskih vina i gastro delikatesa.

U zagrebačkoj se oleoteci mogu kupiti proizvodi iz Brachija linije, jednog od vodećih hrvatskih maslinovih ulja ukljućujući i limited edition serije koje se mogu kupiti samo u oleotekama Uje.

Posebnost zagrebačke oleoteke Uje je iznimna orijentiranost na dostavu. Bilo da je riječ o nekoliko boca maslinovoga ulja za kućne potrebe, košarici hrvatskih delikatesa koja će vam dobro doći ako navrate iznenadni gosti ili pak o kupnji za potrebe obližnjeg restorana dostavu na željenu adresu bit će moguće organizirati u svakome trenutku.

Kao vodeći promotor potrošnje maslinovoga ulja Uje će u suradnji s Wine and gastro akademijom u sklopu koje se nalazi oleoteka, pokrenuti brojne projekte vezane uz maslinovo ulje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju