Velik broj ljudi ima probleme s pojačanim znojenjem pod pazuhom. Moguće ga je kontrolirati sredstvima protiv znojenja ili metodom botoxa koja se pokazal kao najbolje rješenje. Zadovoljna i emisija Provjerno vode vas na tretman!

Osobe koje imaju problema s pojačanim znojenjem često su prisiljene više puta dnevno mijenjati odjeću, a zbog toga imaju velike probleme, kako na poslu tako i emocionalno.U većini se slučajeva radi o nepoznatom razlogu znojenja.

Ukoliko i vi patite od problema pojačanog znojenja i željeli bi ga riješiti pišite nam na zdovoljna@novatv.hr. Vodimo vas na tretman botoxom.

Koja je uloga znojenja?
Glavna uloga znojenja je rashlađivanje organizma od zagrijavanja i izbacivanja štetnih tvari. Znojenje pod pazuhom nema tu ulogu niti bilo koju drugu ulogu te možemo reći da je nepotrebno.

Tretman botoxom nije štetan niti ima ikakav utjecaj na zdravlje. Rezultat traje od 3 do 10 mjeseci, a efekt počinje za 7 do 15 dana.

Glavnu ulogu u regulaciji znojenja ima centralni živčani sustav te pri stresu ili nerviranju dolazi do povećanog znojenja.

Od sredstava protiv povećanog znojenja koriste se razni antiperspiransi, losioni i druga sredstva na bazi aluminijevih soli koja mogu izazvati iritacije ili upale kože pod pazuhom.

Za teže slučajeve koristi se jontoforeza, tablete, odstranjivanje znojnih žlijezda liposukcijom ili operacija presijecanja živčanih puteva. Većina navedenih metoda može imati nuspojave. Metoda rješavanja ovog problema uz pomoć injekcija botoxa se pokazala kao najbolja.

Kada se sagleda rezultat, duljina trajanja efekta, bezbolnost i sigurnost tretmana to je najprihvatljivije rješenje. Botox smanjuje rad žlijezda znojnica, pri čemu se postižu odlični rezultati tako što blokira acetil kolin koji potiče znojenje.

Tretman nije štetan niti ima ikakav utjecaj na zdravlje.
Rezultat traje od 3 do 10 mjeseci. Efekt počinje za 7 do 15 dana, pri čemu nije potrebno trošiti nikakva sredstva protiv znojenja.

Zbog tretmana se neće povećati znojenje na drugom mjestu i ono neće biti jače kada prođe efekt tretmana. Nakon tretmana moguće je manje znojenje, ali ni približno kao prije tretmana.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju