Kako bi postigli izgled kakav želimo prije svega je potrebno prihvatiti činjenicu da riječ dijeta nije rješenje i da nam neće donijeti puno toga dobroga. Zdravlje je na prvom mjestu

Čarobne riječi prilikom potrage za savršenim izgledom i zdravljem cijelog organizma su umjerenost i raznovrsnost. Ponekad smo skloni podleći raznim čarobnim rješenjima preko noći, isprobati najnoviju dijetu i po običaju odustati nakon par dana jer tijelo jednostavno nema dovoljno snage za izvršavanje svih obaveza. Rezultat takvog ponašanja je ludilo tijekom kojeg pojedemo sve što nam dođe pod ruku i postajemo vlasnici još nekoliko kilograma viška.

Užurbani tempo života ne dozvoljava planiranje što, kada i kako pojesti već najčešće posežemo za brzim rješenjima poput grickalice, čokoladica i gaziranih pića ili kave. Ono što smo skloni učiniti kad odlučimo da ćemo početi zdravo živjeti zdravi je izbaciti sve ono za što znamo da nije dobro za nas, ali pritom ne dajemo sebi ono što je tijelu potrebno.

Prije nego započnete s mijenjanjem loših navika bilo bi dobro postavit si cilj koji je moguće postići jer će zadovoljstvo, a i napredak  biti puno bolji nego kada si postavite nerealne ciljeve.

Kako pravilna prehrana uistinu donosi rezultate potvrdil anam je i čitateljica koja je ispričala svoju priču.

'Moj problem je bio sličan kao kod većine žena,3 do 4 kilograma viška, slaba cirkulacija i celulit.Stalno sam vodila bitke, provodila sam razno razne programe nakon kojih bi se uvijek vratila na početak,rezultati su bili kratkotrajni a ja bi ostala nezadovoljna. Odlučila sam poslušati savjet prijateljice i krenula u još jednu avanturu. Već nakon tjedan dana prepoznala sam kvalitetu proizvoda i osjetila razliku. Smanjila mi se potreba za određenom hranom pogotovo u večernjim satima. Nakon 2 mjeseca sam uspjela ostvariti svoj cilj i zadnjih godinu dana sam vjeran konzument stanične prehrane jer sam osjetila da funkcionira i za mene, a ono što je najvažnije osjećam se odlično i napokon zadovoljno sama sa sobom.'

Želite li doista unijeti promjene u svoj život Zadovoljna vas vodi u malu školu zdravog življenja koja će vam pomoći da se osjećate i izgledate bolje. Stručni savjetnici će se potruditi odvojiti vrijeme za svakog od vas i složiti program koji odgovara vašim potrebama i željama. Svoje upite za rezervaciju termina pošaljite na info@nova-forma.info.

Pomoć stručnjaka potražite na štandu Nove forme u sklopu Interlinbera!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju