Poželite li modernim metodama treninga i tretmana tijela sebi priuštiti kvalitetne životne rezultate na području zdravlja, karijere, veza i životne vizije najbolji put je da pronađete vrijeme za sebe

Blagdansko razdoblje u kojem se nalazimo je za mnoge pravo vrijeme da pred sebe postave nove ciljeve i preispitaju životne vrijednosti.

Kao jedan od ciljeva koji će si mnogi zacrtati je veća motiviranost i bolja koncentracija te zadovoljstvo vlastitim životom, a to dovodi i do sreće te uspjeha.

Postići prirodnu ravnotežu i opuštenost, čak i u modernom načinu života koji obiluje stresom mnogima zvuči gotovo nemoguće, no metoda prirodne relaksacije jamči rezultate.

Tražite li način na koji se možete riješiti nagomilanog stresa te uskladiti posao i obiteljski život važno je prikupiti snagu.

Provjerite imena dobitnica tretmana relaksacije!

Prirodna relaksacija pod vodstvom instruktora Mirka Vragovića pomaže u fizičkom i psihičkom oporavku, a mnogi polaznici, iako skeptični na početku vrlo su se brzo uvjerili u blagodati koje donosi ova metoda.

Stres i ubrzani tempo života na tijelu ostavljaju tragove koji s vremenom počinju predstavljati problem. Tijekom prirodne relaksacije uz pomoć iskusnog trenera polaznici zapravo usvajaju tehniku koja se postiže vježbom te nauče činiti dobro sami sebi.

Prirodna relaksacija je ustvari energetska metoda kojom se stimulira prirodni imunitet, a prve promjene su vidljive već nakon pet dana.

S obzirom da je svaka osoba drugačija tretmani se prilagođavaju polazniku te se kombiniraju s masažama i raznim tretmanima ljekovitim biljem.

Prirodna relaksacija vam može pomoći da u svega 20-ak minuta svakodnevne vježbe otpustite stres i pomladite se prirodnim putem.

Bez obzira jeste li se iskušali u ovakvim stvarima ili ne vrijedi pokušati jer pronaći zadovoljstvo i smirenost u sebi je najljepši poklon koji si možete darovati za blagdane.

Darujemo vam tretmane!

Zadovoljna i Centar za relaksaciju Oraveda daruju 25 čitateljica s tri tretmana relaksacije. Na tretmane idu Marina Gasparić, Ivanka Poljak, Marcetic Ana, Azra Imširović, Kristina Švabenic, Maja Blagojević, Janja Aničić, Ana Babić, Mikela Marić, Mirela Lovrić, Ivana Seginj, Tea Stražičić, Andreja Zelenković Pečnjak, Grego Nada, Martina Hećimović,  Morana Cerovček, Kata Damjanović, Martina Križanić, Marica Parać, Tina Stanković, Matea Radić, Luka Varenina, Sandra Jelusi, Janja Aničić i Melita Martinić.

Dobitnike tretmana relaksacije će osoba iz Centra za relaksaciju Oraveda obavijestiti o datumu pruzimanja nagrade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju