Ubrzani ritam života ostavlja sve manje vremena za brigu o tijelu i zdravlju. Zato su vježbe koje u minimalnom vremenskom roku postižu maksimalni učinak, a pritom djeluju na bolove u kralježnici, smanjuju celulit i jačaju mišića pun pogodak. Otkrijte tajnu i isprobajte njihov učinak!

Jačanje mišića uz manje bolova, riješavanje celulita, poboljšanje koordinacije i povećanje rastezljivosti u samo 25 minuta zvuči obećavajuće.

Osobe koje provode cijeli dan u sjedećem položaju u samo nekoliko minuta vježbanja na Power Plateu mogu ojačati mišiće trbuha, leđa i stražnjice

Baš takav trening je idealan za one koji zbog zatrpanog dnevnog rasporeda i velikog broja obaveza ne stignu brinuti o svom tijelu i zdravlju. 

Vježbanje na Power Plateu pruža brze rezultate, a umjesto dugog treninga na spravi se provodi svega 10 do 15 minuta intenzivnog vježbanja. 

Tijelo je izloženo vibracijama pomoću platforme na kojoj se izvode vježbe. Prenošenje zdravih vibracija na cijelo tijelo izaziva prirodnu refleksnu kontrakciju mišića 30 do 50 puta u sekundi. 

Trenira se zadržavanjem određenih položaja tijela na spravi od pola minute pa naviše, ovisno o kondiciji, a vježbe se prilagođavaju potrebama pojedinca. U minimalnom vremenskom roku se postiže maksimalni učinak.

Power Plate  pomaže kod mršavljenja, održavanja tjelesne kondicije i oblikovanja figure ženama i muškarcima. Namjenjen je svim dobnim skupinama, a kako i koliko ćete vježbati ovisi o vašoj kondiciji i mogućnostima.

U sistem pomoću kojeg Power Plate prenosi vibracije na ljudsko tijelo uložena su desetljeća istraživanja. Izumio ga je Guus van der Meer, kondicijski trener Nizozemskog Olimpijskog tima.

Trening u centru Zdrave vibracije dobile su Marija Sremić i Natalija Travinić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju