Svako godišnje doba donosi svoje izazove a sivi, vlažni i hladni zimski dani posebno nam teško padnu jer je sve manje sunca i svjetla, smanjuje se tolerancija, a usljed niza drugih čimbenika pada i imunite. Darujemo vam tretmane koji će ga ojačati!

Kako bi povratili snagu, ojačali imunitet i pripremili se za nadolazeću blagdansku ludnicu predlažemo vam tretmane koji će vam pomoći da lakše podnesete zimu te sačuvate svoje zdravlje i zasjate.

Tijelo cijelo vrijeme radi na vlastitom iscjeljivanju i održavanju te ima svu mudrost u nošenju s vanjskim izazovima. No, moramo ga podržati i pomoći kako bi imunitet u ova izazovna vremena bio na visokoj razini. Tretmani su kreiran kako bi poslali tijelu tu poruku i pružili mu zaštitu.

Eterično ulje đumbira zagrijat će organizam i potaknuti cirkulaciju.

Tretman 'Jačanje imuniteta' počinje kupkom za stopala s eteričnim uljem ružmarina i čajem s ehinaceom iz kolekcije Yogi tea. Eterično ulje ružmarina ima snažna protuvirusna svojstva, a ujedno će potaknuti cirkulaciju i pridonjeti osjećaju ugodne topline u cijelom tijelu.

Slijedi masaža leđa za koju se koriste imunostimulirajuća eterična ulja.

Tijekom masaže se posebna pažnja posvećuje gornjem dijelu leđa gdje vrlo često nakupljamo napetosti uzrokovane stresom.

Tretman završava masažom stopala u kojoj se obrađuju i refleksne zone te akupresurne točke važne za osnaživanje organizma i uspostavljanje ravnoteže. Traje 45 minuta, a cijena mu je 159 kuna.

Tretman pod nazivom 'Duboko disanje' je osmišljen da ojača i pročisti dišni sustav.

Počinje inhalacijom s uljem eukaliptusa, nastavlja se masažom lica, prsnog koša i gornjeg dijela leđa, a završava masažom stopala.

Uz ugodne masažne pokrete u trajanju od 45 minuta, obrađuju se akupresurne točke važne za jačanje dišnog sustava te otpuštanje napetosti koja često prati probleme sa sinusima. Cijena tretmana je 149 kuna.

Tretman pod nazivom 'Toplina za hladne dane' je idealan za one koji imaju problema s cirkulacijom.

Eterično ulje đumbira zagrijat će organizam i potaknuti cirkulaciju, a ulja tamjana i limuna će pospješiti opuštanje.
Tretman traje 60 minuta, a počinje kupkom stopala, slijedi revitalizirajuća masaža cijelog tijela koja će odnjeti napetosti, a toplina će prostrujiti cijelim tijelom. Cijena tretmana je 199 kuna.

Zadovoljna i Studio za prirodnu njegu Orgona daruju tretman 'Duboko disanje' Vesni Konjevod, tretman 'Jačanje imuniteta' je dobila Silvia Premerl, a na tretman 'Toplina za hladne dane ide Ivana Čavlović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju