Slavni brend "Dior" izvrsno se pripremio za nadolazeću sezonu s novom make-up kolekcijom s kojom ćete se zasigurno htjeti počastiti

Kreativni direktor za Dior Makeup, Peter Philips, stavio je naglasak na gradaciju tonova, što se vidi iz samog naziva ovogodišnje proljetne kolekcije - Colour Gradation. Ova make-up tehnika poznata je po nizanju sjenila jarkih tonova koja se onda kombiniraju s ruževima električnih boja, dok rumenila daju zdravi sjaj licu.

Proljeće je godišnje doba kada boje ožive, a s ovom prekrasnom kolekcijom pronaći ćete pravu inspiraciju kako unijeti boju u svoju svakodnevicu.

S obzirom na to da će ovog proljeća oči biti u prvom planu, u kolekciji su se našla sjenila i olovke za oči te maskara s bogatim i jedinstvenim nijansama, poput petrolej plave i tamno zelene

Diorovu proljetnu kolekciju tako krase bogato pigmentirani duo ruževi ružičastih, ljubičastih i crvenih nijansi, koji su upakirani u olovci s dvostrukim krajem. Još jedan od proizvoda za usne je i poznati Dior Addict ruž, koju ovu kolekciju krasi s pet nijansi. Dior Addict Gradient ruž može se tako naći u boji breskve, ruže i fuksije, te koraljnoj i ružičastoj.

Također, možete odabrati i Rouge Brilliant, koji postoji u tri nijanse – Subtile, Versatile i Impulsive. Ako želite svojim usnama dodati volumena za vas je odlična opcija Dior Addict Lip Maximizer. Ovaj proizvod bogat kolagenom obožavaju slavne cure, a on istovremeno konturira vaše usne, daje im volumen te ih čini vizualno većim. U ovoj kolekciji dolazi u boji šljive.

Središnji dio kolekcije Colour Gradation čine palete sjenila. Za ljubiteljice hladnih i toplih tonova Dior je osmislio i odlične palete jednostavnih naziva – Blue Gradation i Coral Gradation. U dvije nijanse također se mogu naći i poznata Dior rumenila koja licu daju zdravi sjaj, i to u koraljnoj i ružičastoj boji.

Iluminator za lice ovo proljeće će biti nezaobilazan, a Diorskin Nude Air Colour Gradation u nude boji ili blago ružičastoj odličan su odabir za dugotrajan efekt obasjanog lica.

S obzirom na to da će ovog proljeća oči biti u prvom planu, u kolekciji su se našla sjenila i olovke za oči te maskara s bogatim i jedinstvenim nijansama, poput petrolej plave i tamno zelene.

U proljetnoj kolekciji posebno mjesto zauzeo je i lak za nokte. Ove četiri nijanse su stvorene za sve ljubiteljice lakiranja noktiju, od eklektično ružičaste i žute boje do tamno zelene nijanse i laka boje breskve.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju