U četvrtak, 30. rujna 2021., JYSK je ugostio novinare i influencere diljem Europe na online eventu na kojem su predstavili novitete za uređenje doma.

Koji blagovaonski stol odabrati a koji je kuhinjski pribor “in”? Što je sve potrebno za uređenje spavaće sobe? To su bile samo neke od tema za uređenje interijera koje je JYSK predstavio tijekom 45-minutnog streama uživo novinarima i influencerima diljem Europe.
S posebno osmišljenog studija u središtu Kopenhagena, JYSK je online sudionicima približio kako koristi trendove u razvoju asortimana i kako radi na tome da tvrtka postane još održivija.

“Biti u trendu i pri tome biti održiviji ide ruku pod ruku. Želimo osigurati da naši proizvodi uvijek odgovaraju potrebama i očekivanjima naših kupaca. Također želimo učiniti sve što možemo kako bismo osigurali da naši proizvodi postanu održiviji. Uz predstavljanje nekih od naših sjajnih noviteta, to je naša glavna poruka ovog druženja”, objašnjava Rikke Blæsild, Voditeljica asortimana i dizajna u JYSKu, koja je predstavila trendove i nove proizvode.

PR PR (Foto: PR)

Postati održiviji

Jedan od prezentera na eventu bio je i Rune Jungberg Pedersen, koji kao Direktor komunikacija i DOP-a u JYSKu blisko surađuje s kolegama iz cijele tvrtke s ciljem provedbe promjena kako bi osigurali još održivije poslovanje.
„Cilj JYSKa je integrirati održivost u sva relevantna područja našeg poslovanja. Želimo to osigurati na vrhunskoj razini, što znači da smo spremni učiniti i više od dijela odgovornosti koja nam pripada po pitanju borbe protiv klimatskih promjena, prodaji proizvoda od odgovornih sirovina i smanjenju ambalaže i otpada. Za to je potreban angažman cijele tvrtke, a mi smo definitivno na dobrom putu, iako je važno biti svjestan da je to dug put”, pojasnio je Rune Jungberg Pedersen.

I fizički i online eventi

Prijenos uživo iz Kopenhagena ove jeseni nije u potpunosti zamijenio druženja u živo koja JYSK planira ubuduće organizirati. Ovisno o pandemijskim ograničenjima na lokalnoj razini, JYSK i dalje planira evente u živo kako bi predstavio trendove, svoje nove proizvode i ispričao zanimljive priče iz svog poslovanja.

PR PR (Foto: PR)

“Kao međunarodna tvrtka s trgovinama diljem Europe želimo biti lokalna u svakom smislu te riječi. No s ovakvim online događajima imamo mogućnost dosegnuti velik broj sudionika iz više različitih zemalja odjednom što daje posebnu čar. Osim toga, smatram da je zaista lijepo pozvati ljude na virtualno putovanje u Dansku, jer smo jako ponosni na svoje skandinavske korijene. Nadam se da su se svi sudionici dobro zabavili.”, zaključio je Martin Fyn Aamand, Menadžer za komunikacije i odnose s javnošću u JYSKu, koji je ujedno bio i moderator ovog događanja.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju