Fotografija na kojoj srpska manekenka Ines Klara leži u bolnici i za ruku drži jednu baku izazvala je buru emocija. Uz fotografiju koja je dosad skupila 36.000 lajkova na Facebooku i Instagramu Ines je objavila snažnu poruku koju mora pročitati svaka žena

Srpska manekenka Ines Klara na svom Facebooku i Instagramu objavila je fotografiju na kojoj leži u bolnici pored starice, a dvije žene drže se za ruku. Uz fotografiju koja je na društvenim mrežama skupila 36.000 lajkova Ines je napisala komentar koji je izazvao buru emocija.

'Fotografija na kojoj srpska manekenka Ines Klara leži u bolnici i za ruku drži jednu baku izazvala je buru emocija'

Volim se sjetiti ovog dana. Ja sam pala u nesvijest na Fashion Week-u jer sam držala neku glupu dijetu. Ova divna baka je radila cijeli dan na njivi i pozlilo joj je i otekli su joj prsti. Tresla se od straha, iako je osmjehom pokušavala sve uvjeriti da se ne boji. Iako smo naizgled različite, mi smo iste.

Uhvatila sam je za ruku da joj pokušam prenijeti dio moje snage, a tek kasnije sam shvatila da je i ona mene smirila. Ma koliko godina, iskustva, uspjeha, novca imale, sve smo iste. I umjesto što se konstantno natječemo, žene bi trebale biti podrška jedna drugoj. Ja se radujem kada vidim sretnu ženu, bilo da je njena sreća gomila djece i muž ili tona cipela i torbi ili izlasci i putovanja ili tetovaže i motori...

Ne zavidim, mogu nešto naučiti od nje. Ne osuđujem, svatko ima pravo na izbor. Ne znam kada su žene postale jedne drugoj neprijatelji i kada su ljubomora i zloban osmijeh zamijenili jedno iskreno "Bravo"? Bravo što si pokrenula mlada firmu, a ne "što ova mala zna u njenim godinama." Bravo što si u četrdesetima pokrenula firmu, a ne "bolje da pazi na djecu nego što je po cijeli dan u kancelariji." Bravo što si podigla troje djece i kuhaš i pereš za petoro svaki dan, nego "ma ona je obična domaćica, to nije posao".

Bravo što si priuštila sebi skupe čizme, sada si me motivirala da više radim, a ne "Bolje da traži muža nego da kupuje čizme, a i noge joj izgledaju debelo u njima." Bile bi mnogo jače kada bi bile prijatelji jedne drugima, jer smo sve mnogo sličnije nego što izgleda. Sve smo žene. Ne podmećimo već pružimo ruku jedna drugoj.

Fotografija i post Ines Klare oduševili su mnoge, a žene su se složile koliko je njena poruka važna.

Svaka čast djevojko, upravo tako. Oduševila si me! Svi smo mi na ovom svijetu samo gosti, komentirala je Milica.

BRAVO ZA TEKST!!! Rasplakala sam se, baka me podsjeća na moju baku koje već dugo nema. Potpisujem svaku riječ ... I citiram riječi Ljiljane Đurović Habjanović: "Kraj i početak ženske propasti je u ženskoj nesolidarnosti "... Zato žene budite solidarne, poručila je Dijana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju