Lampice i klasični božićni ukrasi u dvorištu su super, no želite li blagdansko uređenje eksterijera svoga doma malo razigrati i učiniti još posebnijim, možda će divovske kuglice za bor na napuhavanje biti upravo ono što vam treba.

Galerija Divovske božićne kuglice na napuhavanje - 3 Divovske božićne kuglice na napuhavanje - 2 Divovske božićne kuglice na napuhavanje - 1 +0 Divovkse kugle mogu se kupiti po cijeni od 22 do 72 kune u online trgovini AliExpress

U moru raznoraznih prigodnih dekoracija za Božić na prvu su nas osvojile ogromne kuglice kojima možete ukrasiti dvorište, prag, ali i unutarnji dio kuće ili stana. Kuglice dolaze u nekoliko dezena te su na napuhavanje tako da ih nakon blagdana jednostavno ispušete i pospremite.

Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 10 Bliži se, bliži: Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića

Promjer im je oko šezdeset centimetara, a mogu se kupiti u online trgovini AliExpress po cijeni od 22 do 72 kune uz poštarinu od 12,23 dolara. Ako ih sada naručite, dostavu možete očekivati oko 10. prosinca pa nemojte predugo čekati želite li ih imati do Božića.

Kugle izgledaju baš fora, pogotovo kada se stave na snijeg - a nadamo se da će ovoga Božića biti!

Divovske božićne kuglice na napuhavanje - 4 Divovkse kugle mogu se kupiti po cijeni od 22 do 72 kune u online trgovini AliExpress (Foto: www.aliexpress.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju