Ella Dvornik, popularna modna i travel blogerica uplovila je u dizajnerske vode i u suradnji s Hrvatskim kišobranom na svom Instagram profilu predstavila tri kolekcije kišobrana posvećenu svom pokojnom ocu kralju funka, Dini Dvorniku

  Galerija Dizajn kišobrana novi je poslovni pothvat Elle Dvornik PuzzlElla kišobran, 350 kuna Under My UmbrElla kišobran, 400 kuna +1 SpinElla kišobran, 250 kuna Dizajnirani modni dodatak s njezinim potpisom ukrašeni su naslovima i stihovima hitova Dine Dvornika i sastoje se od tri kolekcije, a to su PuzzlElla, RosElla, Under my umbrElla i SpinElla.

PuzzlElla je kolekcija koja se prodaje u paru i objedinjuje dva kišobrana u kojoj jedan na sebi nosi prazno mjesto na kojem piše “Ti Si Mi U Mislima.”, a drugi se nadovezuje s puzzlom koja nedostaje uz naslov “Tebi pripadam” i dostupni su u tri boje plava, crvena i narančasta.

RosElla kišobran, 400 kuna RosElla kišobran, 400 kuna Foto: hrvatski kišobran

RosElla kolekcija svjedoči kako kišobran može biti buket i dostupan je u šest boja. Posebnost modnog dodatka je ta da svaki kraj žice kišobrana ukrašen je pupoljakom ruže tako da kad se zatvori izgleda kao buket cvijeća.

Under my umbrElla je cvjetna kolekcija obogaćena sa printom šarenih visećih latica ispod klobuka i stihovima iz pjesme Dine Dvornika “Pelin i Med” koja se nalazi s vanjske strane.

SpinElla je kišobran koji na klobuku ima natpis “Udri jače manijače!”, a kada se zavrti naopako, može dobro zabaviti uz igru “Istina – Izazov”.

Romantična i zabavna kolekcija može se kupiti na stranicama Hrvatski kišobran po cijeni od 250 do 450 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju