U mjesecu održavanja najvećeg modnog događanja već se tradicionalno u kinu Europa održao casting za izbor manekenki i manekena, koji će prošetati pistom i publici u najboljem svijetlu prezentirati nove kreacije poznatih hrvatskih dizajnera

Ususret jubilarnom, 25. po redu BIPA FASHION.HR-u tako se održao i jubilarni casting, koji iz godine u godine okuplja sve veći broj onih kojima je pista drugi dom.

Ususret jubilarnom, 25. po redu BIPA FASHION.HR-u održao se i jubilarni casting

Rekordan broj prijavljenih poznatih imena iz svijeta manekenstva te mnoštvo novih lica kojima svijet mode tek otvara vrata daje naslutiti kako je BIPA FASHION.HR najjače modno izdanje na hrvatskoj sceni. Više od 200 manekenki i manekena stalo je ispred etabliranih dizajnerskih imena koji su imali samo jedan zadatak - izabrati lica za svoje nove kolekcije, koje će predstaviti u četiri modne večeri, od 24. do 28. listopada.

U sklopu 25. izdanja BIPA FASHION.HR-a u Paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma nastupit će najveća dizajnerska imena hrvatske scene: Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Luka, Marina Design, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju