Poznate glumice i modeli sve se češće mogu vidjeti u ležernom izdanju s djecom u naručju. Celebrity događanja i luksuzni partyji pali su u drugi plan, a briga za klince i klinceze potpuno ih je zaokupila pa neke od njih s nestrpljenjem očekuju proširenje obitelji

Topli i sunčani dani idealni su za provode na otvorenom. Poznate mame sve se češće mogu sresti u gradskim parkovima kamo dovode svoju djecu na igru, a na prvi pogled baš ih ništa ne razlikuje od drugih majki.

Glumica Jessica Alba koja je nakon rođenja djevojčice Honor gotovo zaboravila na raskošne premijere i filmske setove uvijek je spremna na sve. Zato dok u jednoj ruci nosi Honor, u drugoj ima dvije torbe, jednu za mamu, drugu za kćer.

Veliku torbu u kojoj se nalazi sve što je potrebno Anji ima i mama Alessandra Ambrosio. Ljepotica koja nosi revije donjeg rublja i jedan je od anđela Victorie Secret za šetnju s Anjom gotovo uvijek odjeva prvo što joj se nađe pri ruci.

Brižna mama Angelina Jolie zna da joj visoke potpetice nisu potrebne kada odlazi u šoping sa Zaharom i Shiloh. Za nestašnim je djevojčicama potrebno i potrčati, a to je puno jednostavnije u japankama.

Halle Berry je jako ponosna na Nahlu. Mala ljepotica sve više podsjeća na mamu, a Halle je, kako bi što manje vremena morala odvajati za brigu o izgledu i skratila kosu.

Jennifer Garner i Violet uživaju u zajedničkim trenucima, a Violet čak sama plaća parkiranje, a trudnice Heidi Klum i Camila Alves jutra najradije provode u šetnjama sa svojim sinovima.

Hollywoodske ulice i parkovi prepuni su klinaca i klinceza koji nose slavna prezimena. Tko zna koliko njih će krenuti roditeljskim koracima...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju