Prijatelji djevica ovog će ljeta imati puno toga za reći o njihovim ljubavnim odnosima, posebno oko 23. lipnja tijekom suprotstavljanja Venere i Plutona, 24 lipnja tijekom punog Mjeseca u jarcu, 9. srpnja kada će mlađak biti u raku.

Djevicama su jednako važni i prijatelji i njihovi partnerski odnosi, pa kada ne dođe do jedinstva između te dvije strane, to im vrlo teško pada. Međutim, ovog ljeta više nego ikada treba paziti i dobro odvagnuti stane. Dobro razmislite o tome jesu li u krivu vaši prijatelji ili partner i otvorite svoje srce.

Iako ponekad djevice djeluju zatvoreno, ovo je vrijeme promjena za njih. Više se neće zadovoljavati prolaznim avanturama i nedorečenim situacijama. Štoviše, mnoge djevice mogle bi pronaći svoj savršeni par, zaručiti se ili vjenčati. No na to neće pristati s bilo kim, kao što i priliči, a one u dugim vezama htjet će točno znati na čemu su i koji je sljedeći korak.

Do kraja ljeta imat ćete osjećaj kao da ste u potpunosti proširili svoje srce. Puni Mjesec tijekom 20. rujna izvrsno je vrijeme za romantiku pa vam se smiješi i sretna jesen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju