Djevojačka zabava za mnoge je dame posljednja prilika da se opuste u društvu svojih najboljih prijateljica prije nego što se udaju. Odjevne kombinacije se pomno pripremaju za tu priliku, a buduće mladenke često se odluče za bijela izdanja.

Galerija Sandra Perković na svojoj djevojačkoj zabavi nosila je bijelo Bijelu haljinu za svoju djevojačku zabavu odabrala je i Kim Kardashian 2014. godine Bijelo se nosilo i na djevojačkoj zabavi Kim Kardashian 2011. godine +0 I Pryanka Chopra nosila je bijelu haljinu na svojoj djevojačkoj zabavi

Sandra Perković

Sandra Perković ušla je u 2023. godinu kao zaručena žena – i to za svojeg višegodišnjeg partnera i trenera Edisa Elaksevića. Kada je nedavno na svojem Instagramu objavila fotografiju u dugoj bijeloj slip haljini, s kratkim velom u kosi i snježno bijelim sandalama te uz natpis: Rekla sam da, da, da, njezini obožavatelji su pomislili kako se hrvatska atletičarka i udala.

No pokazalo se kako se Sandra Perković našalila te je ovu kombinaciju odabrala za svoju djevojačku zabavu koja je održana u vinariji i hotelu Meneghetti u Istri.

Bijela boja čest je izbor brojnih mladenki za djevojačke proslave, a Sandra Perković na društvenim mrežama je podijelila još izdanje – kombinezon bez rukava s potpisom australskog dizajnera Alexa Perryja koju je također nosila tijekom slavljeničkog vikenda.

Adriana Ćaleta Car

Kako je izgledala djevojačka zabava Adriane Ćalete Car moglo se vidjeti i na njezinim društvenim mrežama. Na Instagramu se pohvalila djevojačkom zabavu u rodnom Dubrovniku.

Njezina sestra i prijateljice za sve su se pobrinule – od ukrasa preko poklona do haljine koju je Adriana nosila te večeri. Za ovu priliku pripremili su joj malu bijelu haljinu s tankim naramenicama koja je na suptilan način naglasila njezine ženstvene adute.

Maja Šuput

Maja Šuput svoju je djevojačku zabavu imala u Beogradu, a dress code je bila bijela boja. Ne čudi stoga što su svi uzvanici nosili odjevne kombinacije u bijeloj boji uključujući i njezinog prijatelja i osobnog stilista Marka Grubnića. Hrvatska pjevačica, pak, zablistala je u mini haljini bez rukava koju je nosila uz sandale s vrtoglavim potpeticama.

Ecija Belošević

Priča se kako je djevojačka zabava Ecije Ivušić trajala je tri dana. S obzirom da je bila održana u Makarskoj usred ljeta, a da su uzvanice većinu vremena provodile na moru – svoja su izdanja prilagodile vremenu i prilici. Mladenka je nosila bijeli jednodijelni kupaći kostim i kratki veo, a njezina prijateljice ljubičastu verziju istog izdanja.

Lana Mitrevski

Kći bivšeg nogometaša Nikole Jurčevića – Lana udala se za makedonskog nogometaša Ristu Mitrevskog u prosincu 2021. godine. Prije izgovaranja sudbonosnog da sa svojim prijateljicama proslavila je djevojačku večer u hotelu Grank Park u Rovinju. Na Instagramu je podijelila fotografiju sa svojom vjenčanom kumom Nikom Šitum, a na kojoj je nosila dugu maksi haljinu u bijeloj boji te srebrne čizme povišenih potpetica.

Skoro pa iste: Slavne žene koje su nosile vrlo slične haljine na svojem vjenčanju Slične vjenčanice imale su Grace Kelly i Bidenova unuka Naomi Švedska princeza Victoria i moneška princeza Charlene imale su vrlo slične vjenčanice Lađa izrez krasio je vjenčanicu Meghan Markle i kćeri španjoslskog kralja Carlosa I. +1 Belgijska kraljica, norveška princeza i španjolska kraljica odabrale su vjenčanice s istaknutim ovratnikom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju