George Clooney odveo je svoju suprugu u posjetu ruralnom dijelu SAD-a u kojem je odrastao. Upoznao ju je sa svojom obitelji i prijateljima iz djetinjstva i izazvao popriličnu gužvu gdje god se pojavio sa lijepom suprugom

George i Amal Clooney uputili su se u Kentucky kako bi slavni glumac svoju lijepu suprugu upoznao s krajem u kojem je odrastao. Između ostalog, posjetili su i Augustu u kojem živi dio njegove obitelji.

Nakon posjete lokalnoj pekarnici u ruralnom gradiću Maysvilleu slikali su se s vlasnicima koji su fotografije odmah objavili na svojoj Facebook stranici. Ovaj tip i njegova žena htjeli su se slikati s nama. Pomislili smo, ajde, samo ovaj put, našalili su se vlasnici.

Iako je George velika zvijezda u svom rodnom kraju, sve oči ipak su bile uprte u Amal koja je i ovaj put bila besprijekorno sređena i izgledala sjajno u skupocjenim odjevnim komadima.

Za obilazak Maysvillea tako je odjenula haljinu Alberte Ferretti od brušene kože s trendi resicama koja košta 3.215 dolara (21.650 kuna).

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju