U subotu 04. veljače, obožavatelji Ivana Zaka odazvali su se pozivu dm-a te su se u velikom broju okupili u Arena Centru kako bi upoznali glazbenika koji svojim hitovima i jedinstvenim baladama osvaja srca diljem regije.

Uz mogućnost kupnje posebnog glazbenog izdanja Ivana Zaka "Sve si moje" u prodavaonicama dm-a, obožavatelji su imali priliku dobiti potpis svog omiljenog glazbenika, ali i osobni poziv Ivana Zaka na veliki koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati u 11. veljače s početkom u 21 sat.

Za sve one koji još uvijek nisu nabavili svoju ulaznicu, a željeli bi uživo poslušati premijernu izvedbu nove ljubavne balade "Da si tu...“ i uživati u već dobro poznatim hitovima poput "Bolja od najbolje", pomoći će i dm prodavaonice u Zagrebu. Naime, članovi Svijeta prednosti do 11. veljače mogu u zamjenu za 110 bodova dobiti ulaznicu za parter ili tribinu dolje ili za Fan Pit u zamjenu za 130 bodova.

"U ime dm-a zahvaljujem Ivanu što je svesrdno prihvatio naš poziv i proveo više od sat i pol vremena u veselom druženju s obožavateljima. Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku organizirati ovo druženje i omogućiti svojim kupcima da se za koncert inspiriraju uz posebno glazbeno izdanje "Sve si moje" dostupno u svim našim prodavaonicama, dok u odabranima još stignu zamijeniti bodove za ulaznice za koncert u Areni", izjavila je Dubravka Štefanac-Vinovrški, menadžerica Marketinga i Odnosa s javnošću u dm-u.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju