Glavni zgoditak dm-ove nagradne igre „Lijepa pod naponom“, električni automobil smart fortwo, dobio je svoga vlasnika.

 

Milan Harašić iz Solina sretni je dobitnik novog ljubimca na četiri kotača uz koji vožnja postaje jedinstveno uživanje koje može ponuditi samo električni motor. Smart fortwo potpuno je električni automobil koji će novome vlasniku priuštiti jedinstveno iskustvo nečujne vožnje uz nulte lokalne emisije. Kompaktni smart fortwo krasi privlačan dizajn, a novoga vlasnika posebno veseli što uz električni smart fortwo može doprinijeti i očuvanju okoliša.

„Kada sam čuo da sam osvojio dm-ovu glavnu nagradu bio sam jako uzbuđen. Baš sam želio osvojiti električni automobil jer mi se sviđa to što ga nije potrebno puniti gorivom, već se jednostavno prikopča na struju, a danas ima veliki broj besplatnih javnih punionica. I mojoj supruzi se sviđa, imam osjećaj da će u njemu provoditi puno vremena“, rekao je Milan Harašić kojemu je dm predao novi automobil u četvrtak, 24. svibnja u dm-ovoj centrali u Zagrebu.

PR PR

„Električni automobil smart fortwo odlučili smo ponuditi kao glavni zgoditak nagradne igre radi naše predanosti očuvanju okoliša. U dm-u veliku pažnju pridajem održivom razvoju i implementaciji održivih rješenja u poslovne procese, ali i ponudi osviještenog asortimana u dm prodavaonicama. Važno nam je da svojim kupcima ponudimo opcije kojima mogu doprinijeti boljoj budućnosti i zato se trudimo kroz svoju ponudu, društveno odgovorne projekte i ostale aktivnosti poticati ih na donošenje zdravih i dobrih odluka“, naglasio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

U nagradnoj igri „Lijepa pod naponom“ mogli su tijekom travnja sudjelovati svi koji su u dm-u kupili odabrane proizvode u vrijednosti većoj od 150 kuna. Izvučen je 31 sretni dobitnik, a osim glavne nagrade, električnog automobila smart fortwo, dm je dodijelio i 20 paketa dekorativne kozmetike te 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 200 kn.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju