Doma TV premijerno donosi drugu sezonu serije 'Dnevnici mlade Carrie B.' koja nas vraća u osamdesete i prati sedamnaestogodišnju Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb), buduću protagonisticu kultne serije 'Seks i grad', koja radi svoje prve korake u glamuroznom svijetu mode i usput se zaljubljuje u Manhattan

U drugoj sezoni američke serije 'Dnevnici mlade Carrie B.' pred Carrie su velike odluke o spašavanju starih prijateljstava, ali i izgrađivanju novih – naime, u njezin će život ući legendarna Samantha Jones (Lindsey Gort), uz koju će joj život u New Yorku postati još uzbudljiviji!

U 'Dnevnicima mlade Carrie B.', mlada glumica AnnaSophia Robb utjelovljuje Carrie Bradshaw, znatiželjnu i inteligentnu tinejdžericu koja odrasta u predgrađu, no ne može se oduprijeti istovremeno glamuroznom i prljavom Manhattanu druge polovice 1980-ih. Okružena eksplozivnom energijom nepoznatog i uzbudljivog urbanog okruženja, Carrie pokušava završiti srednju školu i postavlja si prva pitanja o seksu, ljubavi i gubitku.

U drugoj sezoni serije 'Dnevnici mlade Carrie B.' u život Carrie Bradshaw ulazi legendarna Samantha Jones uz koju će joj život u New Yorku postati još uzbudljiviji

Na početku druge sezone, ljeto je 1985. i sedamnaestogodišnja Carrie živi u centru Manhattana, te je zaposlena u kultnom časopisu 'Interview', a svakodnevno obilazi nove trendi klubove. Jedne sudbonosne večeri upoznaje smionu i samouvjerenu mladu ženu u dvadesetima, Samanthu Jones (Lindsey Gort), koja će postati jedna od najvažnijih osoba u Carrienu životu. Nakon što su je njezin dečko Sebastian (Austin Butler) i najbolja prijateljica Maggie (Katie Findlay) izdali nekoliko mjeseci prije, Samantha je upravo ono što Carrie trenutačno treba - uz nju će upoznati novu, uzbudljiviju stranu New Yorka.

Međutim, ljeto ubrzo završi i Carrie se mora vratiti u rodni gradić u Connecticutu, gdje kreće u četvrti razred srednje škole, a ondje će se morati suočiti i s neriješenim osjećajima prema Sebastianu koji je želi ponovno osvojiti. Carrieini prijatelji također će se suočiti s velikim izazovima tijekom ove presudne godine: Walt, koji je nedavno nekolicini prijatelja u New Yorku priznao da je gej, ima poteškoća sa sakrivanjem te tajne u Castleburyju, Mouse (Wong) je sretna sa svojim pametnim i zgodnim dečkom Westom (RJ Brown), no ne može protiv svoje natjecateljske prirode koja je često uvali u nevolju, a Maggie se potpuno udaljila od prijatelja nakon što je izdala Carrie i prisiljena je raditi honorarne posliće nakon što shvati da si inače neće moći priuštiti studiranje, što će je ponovno dovesti do autodestruktivnog ponašanja.

Carriena mlađa sestra Dorrit (Stefania Owen) nastavlja vezu s Millerom (Evan Cooks), a njezin otac Tom (Matt Letscher) ozbiljno razmišlja o preseljenju u New York. Carrie će ove sezone pokušati bolje upoznati samu sebe te shvatiti prema čemu osjeća posebnu strast kako bi odabrala pravi put za sljedeći korak u životu. Uz sve njezine nedoumice, ono što je sigurno jest da je njezina ljubavna veza s Manhattanom tek počela!

Seriju je osmislila Amy B. Harris ('Seks i grad', 'Tračerica'), a priča se temelji na romanima Candace Bushnell, autorici knige 'Seks i grad', koja je također jedna od izvršnih producenata 'Dnevnika mlade Carrie B.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju