Da djevojčice vole strasno i tuguju zbog neuzvraćene ljubavi dokazuje i Madie Cardon iz Utaha, koja je nedavno pronašla svoj dnevnik koji je pisala kao sedmogodišnjakinja

Madie Cardon postala je hit na društvenoj mreži Twitter nakon što je na svojem profilu objavila dio dnevnika kojeg je pisala kao sedmogodišnja djevojčica. Stranice ispisane ružičastom kemijskom olovkom fokusirane su na tri dana depresivna dana u veljači 2008. godine i na njenu tihu patnju i školskog kolegu Rileya koji joj ne uzvraća osjećaje.

'Dragi dnevniče, ne znam mogu li više ovako. Mislim da imam depresiju. Danas je moja simpatija Riley natjeravao druge djevojčice po igralištu. Mislila sam da mu se sviđam. Pogodi koga je natjeravao? Jessicu! Ona je takva igračica. Ona grli barem 5 dječaka svakoga dana! Tako sam ljuta na nju. Mislim da ću reći Riley njenu tajnu, ona još uvijek nosi pelene! Kada to čuje sigurno mu se neće više sviđati.'


Dan kasnije, 14. veljače na Valentinovo, ostala je razočarana Rileyjevim postupcima nakon što je sa sestrom Katelyn napravila dar za njega.

'Moja depresija je sve jača. Danas je Valentinovo! Napravila sam Rileyju čestitku. Ja i Katelyn radili smo dar cijelu noć. Prije nego što je Riley došao u školu ostavila sam kutiju na njegovom stolu. Nisam se potpisala, pa nije znao da je od mene. Kada je pogledao u kutiju, bacio ju je. Još uvijek plačem.'

Nakon toga slijedi preokret. Madie u dnevnik upisuje kratak opis koji po svojoj drami i želji za osvetom može konkurirati i najpopularnijim televizijskim sapunicama na televiziji.



'Najgori dan ikad. Riley mi je rekao da mu se sviđa Jessica. Ne želim više imati nikakva posla s dječacima. Želim ih sve upucati!' Dokaz da je sedmogodišnja Madie bila ozbiljna dokazuje i unos u dnevniku koji prati ilustracija ove djevojčice s vatrenim oružjem.

Madie Cardon danas je šesnaestogodišnja djevojka koja pohađa srednju školu u Utahu. Više ne živi u istom gradu sa svojom tihom patnjom niti je zainteresirana za njega, no zahvaljujući velikom broju retweetova (čak 28.000 tisuća s njenog privatnog profila kojeg prati nešto više od 2.000 osoba) pronađena je recentna fotografija fatalnog dečka koji joj slomio srce.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju