Ruževi za usne bitan su dio make-up rutine tijekom cijele godine, a u ljetnim mjesecima, kada mnoge žene izbjegavaju korištenje previše šminke, često je dovoljno na dohvat ruke imati upravo dobar ruž za usne.

Galerija Ružičaste ruževe posebno volimo ljeti Avon True Perfectly (Merry Magenta), 26,90 kn Douglas Lipstick Heaven (Velvet Intense), 39,90 kn +4 Revolution Renaissance ruž za usne (Date), 47,99 kn

Kada temperatura u ljetnim mjesecima poraste na iznad 30 Celzijevih stupnjeva teško je zadržati make-up na mjestu pa mnogi izbjegavaju ruževe u tamnim nijansama zbog straha od razmazivanja. No, u najtoplijim mjesecima u spas priskaču nijanse ruževa s kojima ne trebamo imati takve strahove, a jedna takva nijansa koja se savršeno uklapa u ljetno kombinacije je ružičasta.

Catherine Middleton Neutralno i nježno: Sjajilo za usne kojem vjeruje i Catherine Middleton

Ulje za kožu Glatko lice za 24,90 kn: Ulje od divlje ruže koje žene ne prestaju hvaliti

Dobar ružičasti ruž zasluženo se nalazi među najpopularnijim ruževima, a nježne ružičaste nijanse nose se tijekom cijele godine, dok posebno popularne postanu u ljetnim mjesecima.

Zbog toga smo u našoj galeriji izdvojili ponudu ružičastih ruževa do 50 kuna koji će vašem ljetnom izgledu dati dodatnu dozu ženstvenosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju