S obzirom na to koliko se na domaćim "beauty" blogovima i forumima piše o ovom ulju, moglo bi se reći kako je ono jedna od najbolje čuvanih javnih tajni u svijetu preparativne kozmetike.

Ulje DM-ovog brenda Alverde od divlje ruže namijenjeno je njezi suhe kože. To je dermatološki ispitan veganski proizvod bez konzervansa, sintetičkih mirisa i bojila. Ne sadrži sastojke na bazi mineralnih ulja i napravljen je od sirovina koje su pretežito iz kontroliranog biološkog uzgoja.

Sadrži alkohole, ali u pitanju su alkoholi koji su dio prirodnih eteričnih ulja poput npr. geraniola, sastavne komponente ružinog ulja.

Upute za upotrebu ovog ulja su jednostavne. Ono se nanosi na očišćenu, ali još uvijek pomalo vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea te se potom nježno umasira u kožu sve dok se ne upije.

Lice žene prije i poslije nanošenja tekućeg pudera "Apsolutno fantastičan": Vodootporni tekući puder kojem žene ne pronalaze manu

Prema iskustvima žena, dovoljno je tek nekoliko kapi koje se uz pomoć pipete lagano vade iz malene staklene bočice. Nakon što se ulje upije, na kožu možete nanijeti svoju uobičajenu kremu.

Iako je primarno namijenjen njezi suhe kože, pohvalile su ga mnoge žene s masnom i osjetljivom kožom sklonom prištićima.

Zbog antibakterijskog djelovanja ulje divlje ruže smiruje upaljena područja, a koža je nakon korištenja mekana i glatka.

Ulje od divlje ruže, Alverde, 24,90 kn Ulje od divlje ruže, Alverde, 24,90 kn (Foto: Zadovoljna/Tibor Marochini)

POGLEDAJTE I:

Već od 28 kuna: Sedam maskara s kojima se ne trebate brinuti za tragove oko očiju Žena nanosi maskaru Bourjois Helathy Mix Clean maskara, 109,90 kn YSL Lash Clash maskara, 305 kn +4 MAC In Extreme Dimension vodootporna maskara za volumen, 239 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju