Sudeći prema informacija koje pristižu iz minute u minutu, večernji prijem koji je princ Charles organizirao nakon kraljevskog vjenčanja u čast Harryja i Meghan pretvorio se u ludu zabavu.

Galerija Princ Harry i Meghan Markle vjenčanjem su dobili titule vojvode i vojvotkinje od Susexa Meghan Markle za vjenčanje je izabrala vrlo nježnu nijansu laka za nokte - 2 Meghan i Harry u oldtajmeru Jaguar uputili su se u dvorac Frogmore +2 Drugu vjenčanicu vojvotkinje od Sussexa potpisuje Stella McCartney - 2 Mjesto događanja bila je rezidencija Frogmore u kojoj se okupilo 200 najbližih prijatelja i članova obitelji novopečenog bračnog para.

U Frogmoru su Harry i Meghan odradili svoj prvi ples, a za tu prigodu odabrali su pomalo neočekivanu pjesmu. Mnogi mladenci vole ući u bračni život uz taktove neke balade koja im puno znači, ali vojvotkinja i vojvoda od Sussexa zaplesali su uz pjesmu Whitney Houston "I wanna dance with somebody (who loves me)".

Sviđa li vam se odabir pjesme za prvi ples?

glasova:

Hit neprežaljene glazbene dive napisali su George Merrill i Shannon Rubicam, duo koji je zajedno i nastupao pod nazivom "Boy Meets Girl", a najveći uspjeh kao izvođači ostvarili su s hitom "Waiting For A Star To Fall" koji je Whitney odbila pjevati.

"I wanna dance with somebody" ipak je uzela za sebe i nije pogriješila – pjesma je postala legendarni plesni klasik.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju