Pune usnice za mnoge su dame ideal ljepote koji pokušavaju postići na sve moguće načine. Na raspolaganju su make-up trikovi s olovkom za iscrtavanje usana, ruževi za povećavanje usana, ali i estetski tretamani.

Galerija Nekad i sad: Slavne žene koje su povećale usne - 1 Nekad i sad: Slavne žene koje su povećale usne - 5 Nekad i sad: Slavne žene koje su povećale usne - 9 +5 I nekadašnja Disneyjeva dječja zvjezda Bella Thorne danas ima punije usne nego prije nekoliko godina

I dok je nekoć bilo potrebno podvrgnuti se plastičnoj operaciji povećavanja usana pomoću silikona, danas je moguće imati punije usne uz tek nekoliko injekcija dermalnih filera.

Niže cijene, kraće vrijeme oporavka, ali i sveprisutnost tog neinvazivnog estetskog zahvata na tržištu izazvali su pravu poplavu umjetno uvećanih usana. Ili je to barem slučaj u svijetu poznatih i slavnih.

Slika nije dostupna Prije i poslije pomoći vizažista: 10 fotodokaza da svaka žena može biti glamurozna diva

Slika nije dostupna (Ni)tko (ni)je savršen: Kako bez šminke izgledaju najljepše žene svijeta?

Iako usporedba fotografija od prije nekoliko godina i danas jasno upućuje na to da je Kylie Jenner korigirala svoje usne uz pomoć filera, reality zvijezda i vlasnica beauty carstva vrjednijeg od milijardu dolara to je dugo opovrgavala.

O svojim korekcijama rijetko kad govori i glumačka diva Nicole Kidman, kao i Jennifer Garner. S druge strane, televizijska voditeljica Heidi Montag sablaznila je svjetsku javnost kad je 2010. godine priznala da je imala 10 plastičnih operacija u 24 sata, između ostalog i postupak povećanja usana.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 slavnih dama koje su tijekom svoje karijere vidno povećale usne.

Nekad i sad: Slavne žene koje su povećale usne - 7 Nicole Kidman (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju