Projekt Zadovoljna Akademija ušao je u samo finale kroz opušteno druženje s 15 dobitnica u hotelu Esplanade

Za novi početak i učenje nikada nije prerano, ali ni prekasno. Petnaest sretnih polaznica Zadovoljna Akademije u idućim će mjesecima nadograđivati svoja znanja i to na tri sveučilišta u Hrvatskoj.

Svakako bih im poručila da budu uporne, da stalno uče i rade na sebi i na struci koju su odabrali.

--Ana Lisak, metorica

Kako bi već na početku dobile "vjetar u leđa" osigurano im je predavanje u Hrvatskoj banci za obnovu i razvoj.

Prvo predavanje skraćenja je verzija njihove radionice Sedam koraka do kredita, dok se drugo bavi poslovnim planovima, kome trebaju i zašto izjavila je za IN magazin voditeljica područnog ureda HABOR-a za Dalmaciju, Mira Krneta.

Iako su žene u Europskoj uniji u lošijem položaju od muškaraca što se tiče financiranja i kreditiranja, vrijeme je da se to promijeni, zato su dobitnicama na raspolaganju i mentori poput Ane Lisak koje će im prenositi svoja znanja i iskustva.

Neka budu korektne prema sebi i prema klijentima. Svakako bih im poručila da budu uporne, da stalno uče i rade na sebi i na struci koju su odabrali.

Želja za napredovanjem do Akademije je dovela i gospođu Grozdanu koja uskoro kreće s edukacijom za stilisticu unutarnjeg interijera

Rado bih se posvetila tom zanimanju i započela neki svoj 'biznis'.
I svoju je priliku jako dugo čekala.

Već 19 godina radim na četiri sata jer sam rodila 'palčića' te ga uspješno ga postavila na noge.
Iako mnogi iz moje okoline misle da je prekasno za učenje i za pokretanje nekog biznisa, ja baš mislim da smo tek sad svjesne onoga što želimo i što možemo -
izjavila je za IN magazin. 

Iako mnogi iz moje okoline misle da je prekasno za učenje i za pokretanje nekog biznisa, ja baš mislim da smo tek sad svjesne onoga što želimo i što možemo.

Zvonimira, studentica četvrte godine Filozofskog fakulteta u Splitu svoj će hobi napokon nadopuniti radionicom korektivnog šminkanja.

A Martina je zahvaljujući portalu Zadovoljna.hr dobila priliku produbiti svoje znanje na području web dizajna koji je danas jedan od najizazovnijih poslovnih terena.

Vjerujem da je ovo jedno nadopunjavanje mog poslovnog razvitka, nadam se da će se odraziti i na rad u agenciji u kojoj sam trenutačno zaposlena.
A sve što je ženama potrebno je prilika da se dokažu.

Žena može ostvariti svoje pravo 'ja' i može savladati sve prepreke, samo joj je ponekad potreban jedan ovakav mali poticaj - izjavila je dobitnica Zvonimira.

Portal Zadovoljna.hr nove.tv pri pokretanju ovog projekta za glavni cilj ima upravo osvještavanje žena, neovisno o dobivenoj edukaciji te poticanje na rad na sebi i cjeloživotno učenje.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju