Od svih boja, ružičasta je jedna od najtežih za nošenje. Teško je pogoditi ton koji pristaje uz kožu. Ako je jako svijetla i nježna, može nas učiniti blijedima. Uz previše jarki ton vidjet ćemo se ‘iz svemira’. Kako se najbolje nosi ružičasta pokazale su nam zagrebačke špicerice

Tri djevojke koje su prošetale centrom Zagreba zabranile su ljetu da ode, odlučile ga prizvati natrag haljinicama i usput sjajno ‘isfurale’ ružičastu boju.

Upravo je ona jedna od najtežih za nošenje, na glasu kao boja za ‘curice’, ali ove špicerice svojim street style kombinacijama dokazale su da itekako može biti ženstvena.

Prva špicerica odabrala je model u zagasitom ‘prljavom’ tonu sa sitnim uzorkom koji je kombinirala uz plavu torbu s resicama i nude sandalama.

Druga je nosila ‘hrabru’ neonski ružičastu haljinicu uz dodatak smeđih gladijatorica i bijelo-smeđe torbe. Treća se je odlučila za baby pink model koji je u struku stegnula žutim remenom i kombinirala ga uz smeđu torbu i čizme od brušene kože u istoj boji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju