Jeste li se ikad zapitali što je dom? Gdje je dom?

 

Galerija PR PR PR +1 PR  Dom je tamo gdje smo zajedno, no ponekad i sami. Tamo gdje nas bude dvoje, troje, četvero, petero… ali gdje uvijek ima mjesta za sve! Dom je tamo gdje nam je udobno i ugodno, gdje se smijemo i stvaramo uspomene koje nas prate čitav život.

PR PR

To je osjećaj koji nas dočeka čim otvorimo vrata. To su zvuci, mirisi i ukusi iz naše kuhinje.
Dom je prva šalica kave ujutro i čaša mlijeka pred spavanje. Dom je upaljeno svetlo do kasno u noć i prva zvonjava budilice rano ujutro. Dom su zajednički trenuci topline i ljubavi, gdje radimo sve ili ne radimo ništa – a sve s osmijehom.

PR PR

Obiteljski rituali utiskuju se u naš dom, kao što se lijepi događaji utiskuju u naša sjećajnja. Svaki komad namještaja pripovjeda priču naše i vaše obitelji. Dom je ljubimac koji je izgrizao tepih, odjeća van ormara, igračke po podu. Dom je naša spavaća soba, gdje dan počinje i završava. To je ideal kojem svi težimo, ali ga teško dostižemo.
U današnje doba obiteljsko vrijeme često trpi zbog brzog tempa i načina života s kojim se veliki broj ljudi suočava, a Emmezeta vas želi podsjetiti na prave obiteljske vrijednosti, na važnost ljubavi, prijateljstva i zajedništva u domu.

„Želimo dobrodošlicu kući svima koji u žurbi ponekad zaborave što je to dom. Dom ne čine samo četiri zida i prostor između njih, već su to trenuci topline i sigurnosti, mjesto gdje zajedno rastemo, smijemo se i dijelimo sve.“

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju