Modni trendovi uvijek se vrte ukrug pa tako odjevni komadi i kombinacije koje smo nekada obožavali nositi često ponovo postanu popularne zahvaljujući spomenutoj izmjeni trendova

Karirane košulje, traper-jakne, crop top, choker ogrlice i sunčane naočale "lenonice" samo su neki od hit odjevnih komada i dodataka iz 90-ih koji su opet u trendu.

Još jedan dodatak specifičan upravo za devedesete jest i – nakit za gležnjeve. Odabir nakita ovisio je o tome jeste li tih godina bili u ranom djetinjstvu ili pak u kasnim tinejdžerskim danima.

Tako su djevojke na gležnjevima najčešće nosile metalni nakit, dok su manje djevojčice obožavale plastične rastezljive varijante.

Jedna lijepa brineta sa zagrebačke špice odabrala je upravo taj nostalgični rastezljivi ukras za svoje street style izdanje. Mlada dama nosila je bijelu suknju i majicu u istoj boji, zaogrnula se laganom jaknom cvjetnog uzorka i na nogama je imala tenisice nude nijanse. Spomenuti dodatak crne boje bez problema se uklopio u ovu kombinaciju i na trenutak nas vratio u mladenačke dane.

U galeriji pogledajte koje slavne dame vole nositi nakit na gležnjevima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju